Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Tuesday, January 11, 2011

ubat sakit tekak?




hai semuaaaa!



i tak sihat sekarang ni. dapat pakej selsema + batuk +sakit tekak + sakit dada.
biase la, orang yang jarang sakit2 ni bila sekali sakit, memang parah la.
nak update blog pun tak larat. hukhuk



tekak i perit gile ah. nak cakap pun seksa sangat.
dah la i ni suke bercakap & bergossip. bila sesekali kena kurang bercakap, ishhhh..hidup rasa tak lengkap! haha


eh eh kalau korang sakit tekak, korang selalu makan ubat ape eh?


i selalu makan Strepsil je. perisa Honey & Lemon



bagi i, ni je ubat sakit tekak yang paing sedap di alam semestaaaaa!
Strepsils lain tak best la rasa die. rasa macam ubat sangat. **memang ubat pun! heh
tapi yang Honey & Lemon ni rasa macam gulagula je. tak la rasa macam orang sakit sangat kan..hihihi~



dah penah try belum?



tapi i tengok selain Strepsils, banyak lagi ubat sakit tekak lain.
Fisherman, Dequadin, Woods, etc.


korang penah try tak yang brand lain ni?


ok tak? sedap tak?


korang selalu makan ubat sakit tekak ape?




runsing..runsing



16 comments:

nuraimyasmin said... Reply To This Comment

skg aku dapat pakej jugak. demam batuk selsema. telan panadol soluble pon tade kesan. nk serve customer pun perit tekak akuh. huhhh

Adzriel AB said... Reply To This Comment

dah jenguk budak pink... anak aunty pun suka pink juga tau..
http://sitinurasyikin.blogspot.com

ANATI SOKI said... Reply To This Comment

ehehehe.. kamu sakit? makan ubat kay!!!!! jgn malas mkn ubat!! get well soon dear :)

Kisah Mawe said... Reply To This Comment

saya cadangkan cik pinky minum air limau suam.. mungkin ada kemujarabanna.. InsyaAllah.. :)

MissyNursy ♥ said... Reply To This Comment

klu aida sakit tekak, slalunye bantai je ape2..strepsil pun ok gak..xpun kn,minum air asam jawaaa!! mashaaamm!! haha..

pinkroses said... Reply To This Comment

sama la....eyta pon sakit tekak gak ni...jom la kita sama2 mkn ubat...huhuhu...

Azwani said... Reply To This Comment

huhuuuu...sedapnya coklat..feberetkuuu

Shag said... Reply To This Comment

Shag pun sama. Jarang sakit. Bila sakit tak boleh bangun langsung dari katil =.= Plus, Shag tak boleh makan ubat klinik/hospital. Alah. Jadi, kena sehat kan diri sendiri dengan tabah! hahaha :P

cacing said... Reply To This Comment

wah! sakit2 pun sempat posing cute eh?? hee~

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

thanks all utk smua nasihat & support.
luv u all..muah! muah! (^^,)

YUL said... Reply To This Comment

hahaha, siap posing lagi tu, cumil2! tapi macam tak sakit tekak je tengok, huhu,

SheY PuLL said... Reply To This Comment

budak pink...awk p la minum air ASAM JAWA PEKAT PANAS...
kompem la 2x minm je BAIK TERUS
x caye try labuat...


Anda mungik nak jengah blog saya yang ada n3 baru...Apa itu HORN (http://sheypull.blogspot.com)

Niessaa said... Reply To This Comment

penah makan strepsils yg tue.. tp bru2 nie, gatal gile tekak, then i bli strepsils yg EXTRA STRONG tue.. mmg best la.. 2 hari da ilang..

Btw, i da follow u.. cute gile ur blog n u~ ;)

ummiarissa said... Reply To This Comment

adik pink...kalau petua orang tua2 minum air asam jawa okay kot...jangan minum ais lah ye..

Piasara said... Reply To This Comment

sedap3,strepsil tu tak batuk/sakit tekak pon akak belasah jer.Penah masa pregnant dulu(tk ingat ank yg mn satu)akk ketagih dok pepak(kunyah)benda ni..kelaka2..

Fitrihadi.com said... Reply To This Comment

alhamdulillah saya sihat je.. awak sabar je la ye.. banyakkan berehat dan makan obat.. chill! :)

Related Posts with Thumbnails