Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Tuesday, February 8, 2011

my 21st birthday! ♥♥



♪♫•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•♫♪

happy birthday to me~
happy birthday to me~
happy birthday to GadisMerahJambu~
happy birthday to me~

♪♫•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•♫♪



tetiba rasa syahdu sebab nyanyi lagu birthday untuk diri sendiri..sob sob



5 Februari 2011, i'm officially 21 years old!!

yeyyyyyyyyy~~!!!


serius aku semangat gila nak umur 21.
sebab boleh mengundiiiii !!!
hopefully dengan undian aku, dapat la bantu nasib penduduk Penang.
hahah. bajet aku sorang boleh undi 40ribu kali kannnn. PANGGGG!



ok, back to the topic.


actually aku sambut besday awal beberapa jam sebelum 5 februari.

si dia datang bawak kek besarrr warna PINK !!!
haaaaa..mesti korang jeles kan kek aku warna pink? hikhik.
jangan la jeles, pink love love lagi tauuuuuuu~





my love belikan.
syuweet lah kamu ni!




shantekkkk cangat2. rasa nak lompat2 je bila tengok kek ni.
weeee~~


actually tak buat birthday party pun.
cuma sambut sikit2 je dengan family.
takde bajet nak buat besar besaran. =.="



dah dah, mari potong kek! :D




pinky birthday girl bersama pinky lovely cake!



**abaikan binatang yang interframe tuh. grrr


actually si dia bawak kek ni sekali dengan lilin.
dia bawak 3 batang lilin sebagai tanda aku baru masuk 3 tahun.
eh eh. bukan eh?
ye. ye. 21 tahun.
2+1 = 21


tapi aku taknak cucuk lilin tu atas kek.
sayangggggggg..kek tu cantek sangatttttt!
nak makan pun sayang.
kalau ikut hati, nak je aku frame kan kek tu.
nanti boleh aku pandang hari2 sampai tua. hakhak







ni anak sedara aku, Mimi. aku dah mempengaruhi dia untuk gila pink. hikhik.
and macam biasa, dia yang paling excited nak makan kek malam tu. ngeheh~








tapi bukan Mimi je yang excited nak makan kek.
dia ni pun samaaa!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


see?
siap pakai kan baju birthday party untuk omey!
comey tak? comey tak?
tapi omey terkeluar tema la.
baju dia merah. =.="


seriously Omey sangat excited ye malam tu.
dia siap nak lompat atas kek lagi tau!
kalau korang perasan, banyak gambar yang ade die bawah meja.
jenuh aku duk halau. kang sekali dia lompat atas kekkkkk, memang lepas ni omey duk dalam tong sampah besar depan perumahan aku ni la..hakhakhak





omey dah merajuk time ni.
sebab kitorang tak layan die. siannn omey ucuk~ :P

tapi lepas tu aku kasi la kek tu kat die. bukan mainnnn lagi die jilat ye.
taktau pulak kucing suke strawberry? hurmmm~






that piece yang ade 'my luv' tu aku punyeee!





suke bintang bintang tepi ni :)





kotak kek pun cantik, warna PINK!! i likeeeeee~ (^^,)





that Strawberry Cake made by Noor's Cookies



lepas dah habis makan2 semua, aku pun kasi la lebihan2 cream tu kat meow meow jalanan luar rumah.
meow meow tu pun sukeeeeeee ok!



baru ku tahu rupanya kucing pun suke strawberry!
ishhhhhh. ape nak jadi kucing2 zaman sekarang neh. ngade betul..hahah~



and lastly, thanks alot to my darling for everything.
love u so much! ♥



sorry, photographer agak Parkinson. hakhak :D



notamerahjambu :
nanti i update pasal present yang i dapat pulak.
sesape yang belum kasi tu, ape tunggu lagiiiiii??



14 comments:

~salamesrabadi~ said... Reply To This Comment

hepi besday...cik merah jambu...may god bless u...

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said... Reply To This Comment

thanks dear!! :)

padle said... Reply To This Comment

hapi belated bday!!!kesian kucing tu kne pakai dress..tapi die nampak lebih cute!

MiMi PeONy said... Reply To This Comment

hepy belated besday dear~

HonEyBuNNy said... Reply To This Comment

Happy belated birthday...;-)

nyonya penang said... Reply To This Comment

ala...lmbat wish..HEPI BELATED BESDAY...

budak kampung said... Reply To This Comment

hepy bufday semoge pnjang umor murah rejeki...senyom selaloooo...anyway....ade bju kucing yg lebih2 x??hek3

.izzati liyana. said... Reply To This Comment

waa.besnye..happy belated birthday! :)

Anna Cullen said... Reply To This Comment

hepi belated besday sis comel :)

nak gak kek =_='

:D

Anati Soki said... Reply To This Comment

alolololo.. comelnya!! kek pon kaler pink!! mmg pencinta pink la kamu nih!! hehehe comel!!
happy belated birthday yunk!! sorry ekh lambt wish :)

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said... Reply To This Comment

thanks all for the birthday wishes!
love u all~ (^_^)

padle : comel kannnnnnn? hikhik

budak kampung : jahit sendiri la..penat woo..hikhik

ana : kek da abes dihadam da. hikhik

anati : yeyyy! sy mmg peminat pink yg tegar! kamu bila lagi? ehehe~

miszlullaby said... Reply To This Comment

happy belated birthday darling=)

Schajar McFlurry said... Reply To This Comment

happy belated bufday t0 you yek...
sy pun suke kaler pink..!
=)

pelangi said... Reply To This Comment

wauaaaaaaaaw merah nya jambu....thanks jenguk pelangi yerkk...happy belated birthday..

Related Posts with Thumbnails