Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Wednesday, February 23, 2011

Keputusan Pilihanraya Kampus seluruh Malaysia


meh kawan kawan tengok keputusan pilihanraya kampus!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



wow! pro-M bukan main lagi eh sekarang ni.
makin melonjak-lonjak nampak gaya nye. huhu


sini kat UKM pun same. pro-M menang tahun ni.
setelah 7 tahun penantian diorang, akhirnya menang jugak.

ape dah jadi dengan pro-Aspirasi?
tingkatkan usaha ye Pro-A.
sebab kalau macam kat UKM ni, nampak Pro-M lebih banyak buat keja, buat aktiviti. especially kat fakulti aku, FST.
so tak hairan la kenapa diorang menang kannnnn. huhuhu

bab-bab politik ni aku tanak komen lebih2.
kang tak pasal2 kena serang. haha


hmmm..aku sokong ape??
ehem. ehem.

"UNDI ADALAH RAHSIA"


bye!



notamerahjambu :
tak sabar nak mengundi untuk negara pulak. dah 21 tahun neh! :D




~merenung masa depan~





5 comments:

Anati Soki said... Reply To This Comment

anat pun baru lepas mengundi je isnin ritu... heeeeee

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said... Reply To This Comment

aha. sama la.
anat u mane eh?

messy_mess said... Reply To This Comment

best join konvoi pas result tuh ~ vroooommmm vrrrooommmm

hakeem kira said... Reply To This Comment

untuk ukm . skang ubah posisi pro-mahasiswa sebagai pemegang . pro-aspirasi sebagai pembangkang :D

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said... Reply To This Comment

messy : hahaha. dah tau dah die sokong mane... :P

hakeem :
ngaaaa~~
camtu pulak ke? =.="

Related Posts with Thumbnails