Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Thursday, February 17, 2011

♥ Awek Cun & Lelaki Kacak ♥


salam. hai semuaaaaaa~



tengok tajuk kat atas, agak2 korang tau tak ape tu? ehehe

kalau korang ni aktif kat facebook, mesti korang tau.

bagi yang tak tau, kalau nak tahu korang boleh klik sini :
Awek Cun & Lelaki Kacak (Top 50)



actually aku tak join pun mende ni.

tapi tetiba admin select aku sebagai salah sorang contestant.

thanks ya admin. terharu tau~



encik admin komen kat gambar ni :




encik admin ambik gambar aku lepas jogging pulak tu.
selekeh je =.="

gambar orang lain semua cunnnnn cunnnnn melet0ps!
malu tau..rase tak layak je~ :'(



so korang korang kalau suke, tolong vote ea.


first, like page ni dulu :


then like gambar kite yang ni :




lepas tu, tolong vote kat blog ni sekali yea :


kite contestant no. 2 ; Cutebabygirl Pinky



thanks koranggggggg!!!

korang memang best!

muah! muah! muah!





notamerahjambu :
sesape yang tengah cari calon isteri or calon suami boleh la pegi tengok kat sini ye! hikhik :D


7 comments:

cangkul said... Reply To This Comment

apsal gambar aku xde pun utk lelaki kacak tu? kekeke

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said... Reply To This Comment

hahahha
no comment.
kena tanya admin la. hikhik
lelaki kacak episod 2 belum full.
g la join :)

aQi + GenGkey said... Reply To This Comment

ngaaa~~~
camni punye contest pun ade eah..
x pasan pule..
kalo mnang dpt pe yerk..
btw..kami dh vote kamoo..
gudluck ya..:D

hakeem kira said... Reply To This Comment

wah kire hebat la admin yg pick . ^^

darxniq said... Reply To This Comment

ehem2....chantek!...:)

Schajar McFlurry said... Reply To This Comment

c0ngratz...! nnti sy v0te yek...

=)

Kucai said... Reply To This Comment

hahah... btol2x.. sokong yg ats 2.. menang dpt ape ea..?? curious jgk.. hahak XD

Related Posts with Thumbnails