Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Monday, February 28, 2011

movie marathon @ GSC Alamanda

hello everybody!


lama gile kot aku tak buka blog ni.
perghhhh, dah berkarat da haa..
busy gile la lately ni. midsem exams, assignment, FYP.
oh, damn tired! :(


last weekend si die datang sini untuk teman aku release tension. yey! :D

kitorang marathon 3 movie!



jomm tengok movie~! ;)


first, Sini Ada Hantu.



actually taknak tengok pun movie ni. tapi aku ade dapat tiket free dari GSC.
sempena birthday. so tengok jelahhhh~


free movie ticket


bagi aku, tak best ah cite ni. and sememangnye aku bukan penggemar filem2 melayu yang ntah pape ni. lately ni aku perasan asyik kuar cite hantu je..bosan betul.
citenye pulak ngarut2, lawak tah pape.
haishhhhhh~
takde ke movie yang berkualiti sikit nak tayang kat pawagam? =.="

Sini ada Hantu ni die cerita dalam cerita.
dalam movie ni ade 4 cerita berlainan.
ade cerita utama, Hantu Pokok Pisang, Hantu Asrama & Hantu Nombor Ekor.

and for sure..langsung tak seram!
and tak logik jugak..
haishhhh..nasib baik tengok free.
kalau tak memang da ngamok kat situ..grrrrrr



~couples in jacket for that night~



second movie, The Mechanic.



yang ni kitorang pilih pun sebab Sanctum sold out.
hajat nak tengok Sanctum. haiyaaaaa

tapi cite ni best gak! action die mantap!
cite pasal assasin (pembunuh upahan).
korang kalau takde cite nak tengok, bole la tengok movie ni.
boleh bagi 3 star! :)



third movie, Drive Angry.



movie ni pun terpaksa tengok sebab hajatnye nak tengok I'm number 4, tapi dah SOLD OUT!
eeeeee..semua movie yang nak tengok tak dapat!

tapi movie ni pun not bad.
action mantap!!
heroin cun woo..and pandai fight.



cite ni asyik lawan2 & bunuh2 jela.
for sure la 2, 3 part jugak aku tutup mata. haha
but then ade jugak sikit2 part tak logik..ehehe

ni cite baru release, so boleh la pegi tengok!
boleh bagi 3 star jugak!

enjoy your movie!
teheeeee :D


thanks dear, sudi datang jauh2 untuk saye~







16 comments:

Ujang9897 said... Reply To This Comment

mak ai..=)

pergi alamanda tak ajak..=)

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said... Reply To This Comment

jommmmm!! hihihi :P

hakeem kira said... Reply To This Comment

fuyoo . 3 skali gus -.-

padle said... Reply To This Comment

nape x ajak aku????

uniten ngan alamanda 5mnet je kot....

:(

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said... Reply To This Comment

hakeem :
bukan selalu dpt movie marathon! hihi :D

padle :
ngaaaaaa~~
mane tau awk kat uniten..huhuhu

padle said... Reply To This Comment

so skang da tau kan..pasni kalo nk tgk wayang,roger2 la k!

HonEyBuNNy said... Reply To This Comment

bestnya g tgk wayang....ila da lama xg tgk...huwawawwa

h A n Y S said... Reply To This Comment

rugi x tgk i am no.4, sgt awesome!
hihihi...*saje wat ang jeles*
;p

SheY PuLL said... Reply To This Comment

korang nie mmg sesuaila...:)
hehehe
tp IM no 4 mmg best giler la akn...

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said... Reply To This Comment

padle : insyAllah. pe kate u drive ktorg? kitorg sini nak je kuar..tp xde kete :'(

ila : nape? bz sgt ke? ololo...ciannye die.. :'(

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said... Reply To This Comment

hanys & epul : da tgkkkkkkk!!! :D

♥wardrobesigadis♥ said... Reply To This Comment

jom movie marathon lg...?? :*

si cantik ikan emas said... Reply To This Comment

org2 macam kau ni la yg menjatuhkan industri filem malaysia.setiap kali tgk cerita melayu aku tgk ko mesti kondem.sedar sikit ko tu bukan nye org putih ke lahir kat sane ke

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said... Reply To This Comment

eh eh kenapa kau nak marah2 plak ni?
blog ni kan tempat share ape yg kite rase. dah aku rasa tak best, aku cakap jela tak best. ape masalahnye?
tapi tak semua movie melayu aku cakap tak best. macam Papadom, lagenda budak setan, merong mahawangsa, aku cakap best je.
ala kalau movie english yg tak best pun, aku cakap tak best jugak. so ape ade hal?
hak masing masing la kan nak judge something yg kite BAYAR. heh

Jejaka Hitam Manis said... Reply To This Comment

boleh sy like statement gadis merah jambu...?? hehe.. x baek menipu kan..?? kalo xbest ckp je la xbest nk wat mcm mane huhu..

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said... Reply To This Comment

tu la pasal.
p tengok blog dia pun tah pape gak. buat tajuk entri macam orang sangap, nak tarik trafik free. grrrr

Related Posts with Thumbnails