Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Tuesday, February 15, 2011

bloggers, please help me! :(



salam semua~


bloggers, i got a big problem.
can u help me?

sedih sangattt!



kalau korang perasan,
<------- sebelum ni sidebar ade kat sebelah kiri.
tapi sekarang da takde.
sebab, semuaaaaa gadget sidebar pegi kat bawah sekali.
try korang scroll ke bawah sekali.

eeeeeeee..tak faham betul la.
kenapa jadi gitu??
aku tak buat pape pun.
tetibe je die jadi.

bila tengok kat design ok je.



tengok ni, semua ada kat sebelah kiri.
tapi kat blog, semua duk kat bawah blog posts!


kenapa? kenapa? kenapa???


sedihnyeeeeeee~
da tak cantik blog ni.
<------- serius sebelah kiri ni nampak kosong sangat!



korang tau tak kenapa jadi camni?
aku hilang mood la nak ber-blog camni..
sob sob :(




can u answer me my dear?



semalam, 4 jam setengah aku try godek2 ape yang tak kena.
try tukar layout la ape la.
tapi macam hampeh gak.
semua tak menjadi.
ade layout lain yang aku letak pun jadi gitu.
sidebar semua pegi duduk kat bawah.
grrrrrr!!! geramnyeeeeeee!!!


dah bertahun2 aku blogging, this is the first time blog aku bermasalah.
haish, geram!



eh eh aku baru perasan.
if buka full blog je die takde.
tapi kalau buka by entry, ade pulak.

PELIKKKKKKK!!!!



19 comments:

Qaseh dalia adelia said... Reply To This Comment

uhuu kalau move balik tak jadi gak eh?

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said... Reply To This Comment

tak jadi la yunk..
wuaaaaaaa!!! :((

darxniq said... Reply To This Comment

huhu...save cooding widget tuh lam notepad..wat ikot bame la..pastu try pakai template lain..then kena delete widget...so kena wat widget baru..

.A:F:I:R:U:D:D:I:N. said... Reply To This Comment

masalah template kot, try template baru kejap.. widget tu bley copy balik kat template yg kita save tu, bukak file yang di download tu

cikcomot said... Reply To This Comment

kite bukak blog akak.. elok je..

side bar kiri ade je sume..

huhu...

weird... @_@

aii fiqa said... Reply To This Comment

mungkin masalah template blogger kot... tu yang serba-serbi tak kena.. kena cek balik tu. mungkin ade yang terkurang or terlebih ke..

.A:F:I:R:U:D:D:I:N. said... Reply To This Comment

eh, dah ok bila tunggu lama2, tadi sidebar kat bawah, dah ade kat kiri balik

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said... Reply To This Comment

wuaaaaaaaa!!!
ape nak jadi ni...
tak suke nyeeeeee!!!
dah xtau nk ubah kat mana..
biasanya coding ni kalau kite x kacau, die xkn gile sendiri..
wuuuuuuuu~~ T______T

shasha said... Reply To This Comment

sya pon penah jadi camne jugak.. solution dia, sya tukar template laen. Nak ubah coding snd tu boleh tp amatur mcm sya ne mmg amik masa yg sgt lah lama... huhu

so tukar template ja.. try lah..


p/s : mmg meroyan kan bila blog kesayangan kita jadi huru-hara? huk3..

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said... Reply To This Comment

wuaaaaaaa..syg nk tukar template..
sy ssh payah buat header cantik2 utk template ni..
menciiiiiii :'(

.::: Princess MOMOY :::. said... Reply To This Comment

dia mayu mau kuar kot dear
Peristiwa itu masih menhantui diriku...
100 kerja kosong kerajaan sepanjang 2011

Muhamad Zaki Zafir said... Reply To This Comment

pelik bin ajaib prob ni.entah x tau nk buat mcm mana. :(

Apitt. Sahaja said... Reply To This Comment

Macam ada yang menarik saya kesini, mungkin untuk membantu masalah ini? Heh, facebook ; shuff samsuddin.

HonEyBuNNy said... Reply To This Comment

salam..jalan2 dtg sini...pelik juga..kenapa eh...

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said... Reply To This Comment

honey : i tak dpt g blog u la..
selalu ada malware! kenapa ye??

niDa said... Reply To This Comment

try la copy blk coding tu widget tu kat tmpt lain dulu. then remove sume. pastu add blk.. hehe.. agak je la kan...

nub said... Reply To This Comment

mangaih... awat nya tuuu

YannaLuRVe said... Reply To This Comment

uiks.... ni msti mslah template mcm yanna aritu... da ejas2 ok lak... tpi yanna lupa la click ape aritu...

darxniq said... Reply To This Comment

huhu...coding html template lari la nih..hahhaa..sbb jauh sgt widget sidebar tuh ngn box post

Related Posts with Thumbnails