Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Friday, July 8, 2011

watch out your facebook account!



hey guys!
assalamualaikum :)


still remember my entry about a faker in facebook?
today i jumpa satu lagi facebook account yang meragukan.
ini link facebook die : Kamariah Johari


it's been a while since i accept her friend request. i ade jugak komen-komen dengan dia sebelum ni. die ada komen-komen gambar i, komen kat wall post.
masa duk komen-komen tu ade rasa pelik sikit, tapi masa tu i just layan kan je..tak fikir sangat pun. she's like quite obsessed towards me.
die komen je, mesti nak cakap "adik sayang akak". lepas tu "muahhhh muahhhhh".
haishhhhhh..agak mengerikan jugak la kan. HAHA



ni salah satu contoh yang dia komen gambar i. i malas nak godek wall post dulu-dulu yang dia ada komen. cukup la 1 bukti. huhu
mula-mula i layankan je adik ni. tapi lama-lama rasa ann0y pulak.





setelah beberapa lama i tak komen-komen dengan dia, hari ni muncul gambar ni kat Home Facebook i!!!
.
.
.
.
.
.
.
.


(gambar terpaksa di-censored-kan)


terkejut beruanggg weiiiiiii!!!
how come a girl like her post something like that on her facebook wall?
i cant believe that ok~


bila i buka profile dia, nahhh ada 3 gambar macam tu!!!

(gambar terpaksa di-censored-kan)



**ok, batal puasa hari ni. huhu

dah la adik ni bertudung. lepas tu ada pulak wall post macam ni. ad0iyai~ =.="




then i terus stalk lagi. jumpe ni :



*click untuk baca dengan jelas*



see?? teruk gileeee~
seri0usly, i rasa facebook adik ni kena hack la. ataupun faker, pakai gambar dia.
gambar dia bertudung, muka baikkk je. tengok ape orang komen kat gambar die :


kalau betul dia dianiaya, sangat kesian ok!



photo albums dia. agak meragukan sikit, favourite artist die semua girlss.
how come a girl tak minat artis lelaki yang handsome? huhuhu.


i scroll wall dia sampai habis.

please see what i've found.


OMG..perlu ke status macam ni? malu i sebagai perempuan baca ni :(



(post yang sama, tapi hari lain)


Omaigod! kenapa macam tu sekali. sedih la rase :(


tapi kan, post dia yang dulu-duluuuuuuu i tengok dia macam ok.
cakap pasal sekolah la ape.
tapi yang agak musykil sikit, satu je..dia komen semua gambar girls je. lepas tu semua duk puji cantik, "i love u", "sayang akak", "muahhh muahhh". haiyaaa~




i think adik ni mesti online kat Cyber Cafe, lepas tu lupe logout. then kena hack macam ni sekali. i rasa dalang disebalik facebook ni sekarang mesti LELAKI. sangap semacammmmm!


i pun pernah kena hack macam tu masa zaman Friendster dulu.
hanya Tuhan yang tau betapa malu nya kena macam tu. semua orang akan ingat kita yang teruk. padahal kita taktau ape-ape pun. hmmm :(

so, hati-hati la korang ye. especially yang selalu online kat CC tu. online kat PC kawan ke..kalau boleh, jangan sesape pun tau password kite.
orang zaman sekarang ni semua tak boleh dipercayai. beware of that kind of dog ok?
**tapi kalau hacker yang memang kerjanya hack account orang, memang tak boleh buat apa la :'(




anyway, girlssss, lets check this out : Wardrobesigadis
banyak korean dress cantik-cantik & murah-murah tauuu!



23 comments:

aQi + GenGkey said... Reply To This Comment

deym...
sgt mnyedihkn kalo ade org yG sanggup hack fb org laen tuk kpntingan sendri...

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said... Reply To This Comment

tu laa pasal. kejam gileeeeee~
org2 desperate mcm tu la =.="

Bui Idzra Ryn said... Reply To This Comment

mesti kena sabotaj tu..kesian dia kan..tp kalau betullah dia yg buat,masyallah..*_*

tiefazatie said... Reply To This Comment

omg..sgt kesian la..kena hack nie kan..sedihnya..cian die nie..xtau apa2..adui la..sbb style die cm lelaki nie..adeh..

btw..dear..kalu sudi tlg komen nie eh

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

tq tau!

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said... Reply To This Comment

@bui :
i tak rase dia yang buat =.=

@tiefazatie :
itu ler~
rasa macam laki jugak. huhuhu

ok, nnt sy dtg :)

h A n Y S said... Reply To This Comment

kesian budak ni.. tak pasal2 dia kena..terang2 plak gambar nya.. tapi takkan dia tak tahu fb dia kena hacked?

shaerin said... Reply To This Comment

i think kena hack ni .
huhu . jahat tol .
cian budak tu .
huhu .

Abang Long said... Reply To This Comment

Salam...mungkin bukan kena hack tapi ada makhluk yg dah guna gambar dan nama dia utk menyamar..Abg Long dah selalu gak dengar citer cam ni.. contoh lg just baca entry Abg Long yg lama ni..

Nombor Telefon Bohsia

Jejaka Hitam Manis said... Reply To This Comment

huhu.. scaryyyy!!

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said... Reply To This Comment

hanys :
itu ler. dalam album tu semua gamba die. haih~
tapi kalau dia tau die kena hack pun, apa boleh buat? :-S

shaerin :
itu laaaaa. kesian gile.
takut la kalau kena hack! :(


abg long : its a faker. jahat la dorang ni! :(
ok, jap i bace :)

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said... Reply To This Comment

JHM : sangatttttt!! T_T

Anis Diyana said... Reply To This Comment

hishh,menyeramkan.takut rasanya ><

gemok-serabai said... Reply To This Comment

@.@ tu gambar tipu. bukan pic dia yg pakai tudung tu. myb, bapok @ pondan. entahlah. dunia akhir zaman memang macam ni ^^ hit me back.

♥yaya budak suka embun♥ said... Reply To This Comment

ish2....geli tgk gambar2 tu kat fb tu td

ieyfa syifa said... Reply To This Comment

eeeiii, seramnye. tak dapat bayangkn kalau kita kat tempat adik ni. memalukan je.

fiQ'Ra said... Reply To This Comment

dasyat betul dunia skg...nway jum tlg komen entry ni..tq;) jom klik cni & komen erh ;)

Paradise Gal said... Reply To This Comment

ade jugak fakers ni.. dia buat account lain gune gmbr kite.. so hati2... terutama pd perempuan... :)

~eZmALiZa~ said... Reply To This Comment

damn pervert seyhhh!!

soooo saddd ade org org mcm niee....

lagenda said... Reply To This Comment

Ya Allah..menakutkan sungguh!! baru 14 tahun?? Isk..simpang malaikat 44..

Belog Sambal Belacan said... Reply To This Comment

rasa ni laki kot,profile jer ia tulis gurl.selalu mcm ni..

ifwat SAHAJA said... Reply To This Comment

ni kena hack ni.. kesian gila kena sampai macam tu sekali kan.. pehh


www.iefwatsahaja.com

cik fa said... Reply To This Comment

ish...kena hack ke?siannya dia..
malu la..
jht kn org2

Cikgu Suraya said... Reply To This Comment

hyep...suke kucing gak?

http://surayaartis.blogspot.com/

Related Posts with Thumbnails