Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Sunday, July 17, 2011

♥ Putrajaya Floria 2011 ♥



hye guys!

assalamualaikum :)




orang semua dah lebat bercerita pasal Floria, i baru gedik-gedik nak pergi.
i baru pergi semalam. sehari sebelum penutup. huhu.
itu pun jenuh nangis guling-guling kat si dia cakap nak pergi jugak-jugak.
lepas tu gigihhhhhh la si dia pun drive dari Penang to Bangi semata-mata nak bawak i pergi Floria. terharuuuuuuuuu. sob sob :')


yang i excited sangattttt nak pergi tu, sebab temanya Roses are Forever.
Roses is my favourite flowerrrr! especially pink roses. aaaaaaaaaa! suke suke!



Thanks sayang hadiahkan i sejambak bunga r0s pink~


Floria ni berlangsung 9 hingga 17 Julai 2011. hari ni la penutup nye.
tapi i tak dapat pergi penutup. takde sape nak bawak daa. huhu




ok ok enough. lets pictures do the talking ok? *wink2*








kawasannye luasssss. jenuh berjalan.
kalau nak bergambar, semua tempat pun cantik.
kau p0sing lah sampai patah tulang rusuk! HAHA



tapi nak bergambar pun sebenarnya susah jugak. ramai gileeeee orang. jenuh bersesak-sesak nak ambik gambar pun. kena beratur ambik turn bergambar.
yang paling tension, bila bergambar je, ramai pulak orang interframe kat belakang. tak pun orang lalu kat depan. perghhhhhhh rasa nak geget-geget je orang tuh! penat aku duk p0singgggg lama-lama kat situ, die sesuka hati je spoil kan gambar aku. grrrrr! hahaha



ok, i nampak tembam disini :(



Ladybird comel ;)


bee pun comeyyyyy ^^







panasssss weii kat sana. i yang bermata bulat ni pun dah jadi sepet bila bergambar.
silauuuuuu~ =.="


so, kena la pakai sunglassess kalau nak tutup mata yang tak boleh buka tuuuu. hikhik :P



jambangan ros merah. cantik sangatttttt!!!




i suke sangatttttt side ni. kat sini ada macam kolam, dalam tu diorang tabur kelopak-kelopak bunga. serius cantik!


ada buaian jugak kat situ. cantik kan? :)
nampak tak ade kelopak bunga mawar merah kat situ? aaaaaa. cantikkkkk!!! ^^



pink, white and yellow roses :)



Red Rosesssss!!! (^^,)



eh lupa nak cakap. i memang sengaja pakai pink sebab nak sama dengan warna bunga. hehe. i nak jadi bunga jugakkkkk! (^_^)







penat berjalan. duduk duduk jap. hehe
bagus la diorang sediakan banyak jugak tempat duduk. takde la tercabut tulang lutut ni asyik berjalan je. keh3 :P



cantik jugak bunga tuuuuuu! sukee sukee! (^^,)



bunga. eh, orkid lah!




rumah burung tu pun cantik ;)



buaian pun cantik jugak!


semua pun cantik lahhh kat situ! rugi woo kalau tak pergiiiiiiii





then ada side dalam hall. memang cantikkkk sangat. kat dalam tu more to contoh-contoh pelamin, hiasan rumah pengantin, meja makan pengantin, semua yang berasaskan bunga la. memang superb!


kat dalam tu jugak la ade jual fresh flower yang si dia belikan untuk i. hihihi





pelamin idaman



contoh rekaan depan rumah pengantin



dah macam wedding theme faitytale dah. cantik sangatttttt :)







kitorang jalan-jalan kat situ dari awal petang sampai malam.
perghhhhh tercabut kaki ni haa. dah la tak makan lagi. nasib baik tak pengsan kat situ. kang jenuhhh si dia nak angkat i yang berat neh. HAHA


last sebelum balik, pergi bergambar lagi sekali dengan itik tu.
tapi sedih tak dapat bergambar berdua dengan si dia. sob sob :'(





itik dua sej0li. ngeh3



i happy sangattttttt dapat pergi Floria.
lepas ni dah balik Penang, susah da la nak pergi. itu yang excited nak pergi jugak-jugak tu.



nota merahjambu :
Thanks dear susah-susah datang dari jauh bawak i pergi Floria :)

sayang kamu sangat-sangat lah! ♥







31 comments:

IEQAH said... Reply To This Comment

Alaa sweetnyee kaler pink..
mmg minat sgt pink la ye..hehe

Rin Chan said... Reply To This Comment

Cantek & sweet~!

chenurulhusna said... Reply To This Comment

bestnya dpt pi sana:)tgk bunga fresh...cam dlm cite nora elena la:P

isha said... Reply To This Comment

canteekkk.. kite pom suke pink...

Hayati Hamzah said... Reply To This Comment

haha dah sama kale ngan bunga :)) kalau duk celah bunga dah tak kenal mana bunga mana org .

~eZmALiZa~ said... Reply To This Comment

hahaha.. =D

you know wut, ada byk gmba awak yg same tempat dgn kite...

ni xsabar nak update nie....

anyway, awak mmg comel sgt2...

lesung pipit tu mahal tuuuuu......

:)

saiazuan said... Reply To This Comment

sp yg minat bunga msti syok g sana

M!$$ LaVeNdeR said... Reply To This Comment

wuuuuu~ sdehnye x dpt pg.. bz je manjang~ tp xpe la, dpt tgk pic2 zila ni pon dh kire ok la utk merawat hati yg duka x dpt pg floria~ sob..sob T__T

aisya said... Reply To This Comment

pergi jugak ahernye kan?

kitorang pergi hari tu time orang kecoh2 dengan bersih.. tak ramai sangat orang..

SoLy SoLicious said... Reply To This Comment

yg mn satu bunga, yg mn stu tuan pun dah xleh beza..cm same jeh awak .........teeeheeee.... btw, bunga2 situ mmg lawa... gram nengok~

KimiCnoL said... Reply To This Comment

comel nya bunga pink bintik2 putih tue..hehe ^^

perempuan suka lelaki tak suka??

Cik Lin said... Reply To This Comment

gile byk pic. hahaha. nice place :)

dAyAnA. ヅ said... Reply To This Comment

suke sgt gmbr2 awk ..
shantek :)

aQi + GenGkey said... Reply To This Comment

woooo...
drive dari penang to putrajaya smate-mate tuk tgk flora ni je...
mmg kental..haha..
time mlm lg best woo sbb dpt tgk lampu2 sume..
hehe..:D

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... Reply To This Comment

manisnyer gadis pink ni..sis dulu mmg suka pki pink.hari2 pun takpe

Arpiiz said... Reply To This Comment

seriosly, gambar first tu sebijik macam muka adik saya..
gambar lain2 tu dah tak sama dah..hehe

SYARIFF HAIKAL said... Reply To This Comment

SGT PINKK..HEHHE..

LiFe KaMi said... Reply To This Comment

wah sanggup dari jauh datang ,
kami ni tinggal dekat putrajaya pun tak pergi,
keja outstation..huhu
banyaknya possing, cute2..:)

abah khalisha said... Reply To This Comment

tu dia pink semuanya..terbaik! daripada abah khalisha

ifwat SAHAJA said... Reply To This Comment

makk aihh.. lesung pipit mahal tu.. nak jugak, sebelah pun jadi lah. hehehe :D


http://www.iefwatsahaja.com

ILA HonEyBuNNy said... Reply To This Comment

terpegun tgk u yunk...

cantik sangat2....bestnya dapat g...ila xdapat g sebab ada kedah skrg..huwawwa

chenthagila said... Reply To This Comment

pink! comel!

love sue said... Reply To This Comment

wah chantinya awok dear... jeles2. nak pg tau ary uh tempat nie. tp 1 jam da pusing2 xdpt parking. then balik mcm uh jew. huhuhuhu.

NOURFARAH NADIA MOHAMMED AZIZAN said... Reply To This Comment

sgt2 cantik!! nice gurl=)

bumbleB said... Reply To This Comment

shuweeett.. cantik, kalah bunga di taman ;p

amir aizat said... Reply To This Comment

semua nye cantik2 belaka,hehe

y-A-n-A said... Reply To This Comment

amboii. da la suka ros pink, warna tema pakaian hari tu pun warna pink ehh. ^^ awak sweet sangat dengan warna pik tuu. :))

sha purple said... Reply To This Comment

wahh bestnya dpt p floria tuh..sedih xpat p..comel la dear..bestnya dpt bunga..=)

misz molecule said... Reply To This Comment

u pun xleh nak lari dari pink kan??comel..



i loike all pics!undi.heheh

sorfiena said... Reply To This Comment

cantiknya !! adik suka sgt-2 <3

Onitsuka_hana said... Reply To This Comment

mmg sesuai la awak n caler pink.hehehe sweet jee

Related Posts with Thumbnails