Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Saturday, July 30, 2011

♥ c0olblog ♥





hye guys!
assalamualaikum :)



siapa suka minum c0olblog, angkat hidung!!!
macam ni : huehuehue :P

i sukeeeee sangat! favourite tuh! setiap kali jumpa b0oth c0olblog, wajib beli!
kalau tak kang tidur ternganga sebab kempunan. kehkehkeh~



comel gile patung tu kan? weee~ ^^


sekarang ni pun tengah mengidam c0olblog sebenarnye. semalam pergi Econsave Kajang tu nak beli c0olblog, tapi pearl nye habis pulekkkk. memang tak beli la jawabnye. c0olblog tanpa pearl ibarat nasi tanpa lauk. tak cedapppp!!! =.="
kempunan den ni haa. dah lama tak minum T_T



rasanya dah half daripada semua perasa yang ada tu i dah try. ni list fav0urite i (mengikut susunan) :

  • Blue Coral
  • Honeydew
  • Banana
  • Watermelon
  • Chocolate
  • Vanilla Milk Tea

itu je kot yang selalu i order. yang lain tu pernah minum jugak, tapi rasa biasa-biasa saje. tak minat sangat. huhu. tapi most of the time beli yang RM3.10 jelaaa. tak mampu den nak beli yang mahal-mahal. huhuk




ini favourite i sepanjang zaman! Blue Coral.
cedapppppp! taktau nak cakap macam mana rasa dia, tapi memang sedap! :)




Honeydew. make sure beli yang powder taw! sebab kalau yang juice punye tak cedapppp! lain rasa die dari yang powder =.="




Banana. love at first trial! hehe :D



z0om sikit. Banana ni warna kuning. kat atas tu nampak macam putih. hehe



Watermelon. boleh tahan jugak laaa :)




ini Vanilla & Vanilla Milk Tea



Vanilla. ramai orang suke Vanilla. tapi tak kena sangat dengan taste i. tak minat lah. pernah minum sekali je. huhu




review perisa-perisa lain (pendapat sendiri) :

  • Mango = tak sedap sangat. masam-masam sikit. tapi i tengok budak-budak sekolah, especially Chinese suke beli Mango. why why? :P
  • Blueberry : masam! tak sesuai la dengan pearl.
  • Grape : lebih kurang rasa macam Blueberry. tapi tak masam sangat.
  • Guava : boleh tahan laaaa~
  • Cappuccino : sedap jugak :)
  • Love Blog : masam. tak seperti namanya. hukhuk
  • Yam : cedap jugak. macam ice-cream rasanya :)
  • Kiwi : boleh tahan jugak :)
  • Strawberry : biasa-biasa saja
  • Lychee : boleh la. manis.
  • Vanilla : others favourite, but not me. huhu




:Menu Coolblog:



hari tu Coolblog ada buat promotion. BUY 10 FREE 1. dia bagi card untuk collect cop.



ni kad i. dapat kat Econsave Kajang.



tapi setiap kali beli coolblog pun i lupa pasal card ni. kalau takkkk, dah dapat coolblog free. uwaaaaa!!



korang pernah tengok web Coolblog tak? comel gileeeeee ok! dah la PINK, ada pulak cartoon comel2. jatuh hati dengan web tuuuuu! awwww~~ ♥♥♥
nah, pergi tengok sendiri. http://coolblog.com.my



hmmmm. makin kuat la mengidam coolblog dah duk cerita pasal ni. OMG OMG~



eh, korang suka coolblog tak?
korang suka perisa apa?? (^^,)





15 comments:

aisya said... Reply To This Comment

tak habis2 dgn coolblog.. teringat cerita nuna ziela g carik coolblog kat TS.. haha..

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said... Reply To This Comment

hahaha. ngidam sangat owh time tuuu!
gigih pusing TS cari booth die. wuwuwu T_T

ila said... Reply To This Comment

saye seminggu sekali wajib beli sblum 2g syen.

oreo sedap la.akk da try?
ABC pde iLa x sedap

bella lim said... Reply To This Comment

ohh coolblog, suka :D

sama gak ngan CupBon and Each a Cup.

i love mocha :D and apple

IEQAH said... Reply To This Comment

wahhh sukanya dia dgn cool blog ^_^

ieqah just suka yg normal je..chocolate :)

C I K . F Y Z A said... Reply To This Comment

untung kat kampus uitm lendu,melaka ni ada booth coolblog... cik fyza suka beli oreo chocolate smoothies.. nyum2 :)

kulop ludin said... Reply To This Comment

tak penah terai lagik.....
ni yang wat teringin... pose esok lak tuh!!!

Onitsuka_hana said... Reply To This Comment

suka juga... sebenarnya slalu ja tengok booth coolblog xpernah rasa pun.. tp kwn suwuh beli nak try rasa.. Peh mmg sedap.. hana slalu beli perisa plum

CynthiaShin 欣倪♥ said... Reply To This Comment

ada card bole collect point eh ? Aww tak tahu pula .

I pun suka gila dengan coolblog . I selalu order yang orea chocolate blog rm3.50 sedap ohh :)

Almade Nespesor said... Reply To This Comment

ahhhhhhhh... sedapnyee...

btw, hapy fasting! ;D

LiFe KaMi said... Reply To This Comment

selamat menunaikan ibadah puasa,
semoga ibadah puasa pada kali ini lebih baik dari sebelumnya,
Kejarlah pahala yang berlipat kali ganda yang telah dijanjikan oleh Allah SWT..:)

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said... Reply To This Comment

waaaaaaaaa~
korang semua bagi perisa yang i belum penah try! best3~
nnt i try keh? thanks uolssssss! ♥♥

btw, selamat berpuasa :)

Che Deen™ said... Reply To This Comment

che deen suka yang coral blue tu jugak..hehe

HaNa Hani said... Reply To This Comment

lame gile xbeli coolblog..ipoh mane ade!
hahaha
suke beli coral blue..tp sejak der watermelon..asyek beli tu jerla
^_^

*ZaFirAh* said... Reply To This Comment

Salam kak comel!sukanya tengok blog akak=)
saya dah follow,leh x akak follow saya balik?
terima kasih sangat2
http://pinkismypriority.blogspot.com/

Related Posts with Thumbnails