Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Saturday, July 23, 2011

Faker CPM Honey Nurhaliza

hey guys!
assalamualaikum :)



korang buat ape je weekend ni?
i tak buat ape pun. duk bilik online & tengok movie je. sob sob :(

takde orang nak ajak i dating ke? hikhik :P



hari ni i terjumpa faker lagiiiiii!
i memang kerja sebagai faker detector. muahaha!

tak tau lah, mungkin i ada sixth sense yang boleh detect fakers ni kot. ngeh3~



ok, hari ni pemenangnya adalah Faker CPM Honey Nurhaliza!!! *boooooo dia laju-laju*
b0o0o0o0o0o~~~





kalau nak tengok profile dia, click sini [Siti Nursyafiqah]



dia ni setiap kali tukar profile picture pun, mesti gambar akak CPM.

eh eh korang kenal tak akak CPM ni sape?
ni la akak kepada Irine Nadia Marcello.



yang i paling tak tahannnnnn sekaliiiiii. Status die yang ni :



HAHAHAHA. dah letak gambar orang umur 29 tahun, lepas tu nak kecoh pulak orang tak percaya dia 17 tahun. HAHAHAHA!! ntah ape-ape je. Padan muka! nak sangat jadi faker. kan dah termalu balik. muahaha!




nama sekolah dirahsiakan. takut bocor identiti :P



boleh jawab macam tu?? HAHA. nampak sangat Faker.



lepas tu ada jugak kawan-kawan dia (mungkin kawan yang kenal dia in real life) tanya kenapa gambar muka lain la ape la.
tau dia jawab apa? dia cakap tadi ada cousin dia guna facebook dia. tu yang letak gambar cousin dia. hahahaha. what the .........????
alasan kanak-kanak sangatttt! kantoi busuk je. hahahaha




memang BAIK sangat!! hahaha.



amboi3. mentang-mentang pakai gambar orang cantik :P



eh eh? cakap kat diri sendiri rupanya! HAHAHAHA




to akak CPM Honey Nurhaliza, selamat bersalinnnnnn! baby mesti kiut miut macam akak jugak! heeee (^^,)



anyway, girlssss, lets check this out : Wardrobesigadis
banyak korean dress cantik-cantik & murah-murah tauuu!

6 comments:

CPM honey_nurhaliza said... Reply To This Comment

ahhahahha kesian that gurl..berangan la tew..:))

btw,thanks yangg..:)

ieyfa syifa said... Reply To This Comment

kesiannye .

zuraa said... Reply To This Comment

pity her

messy_mess said... Reply To This Comment

wah ... da mcm detektif la u nie ... kalau u terer, cbe rungkai i nye identiti plak ... ahhhaaaaa

ZURAINI said... Reply To This Comment

adoyy.. buknye org x knal sape sbnrye cpm kn. huhu

Nur Juma said... Reply To This Comment

menyamar pe nyerrr

Related Posts with Thumbnails