Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Wednesday, July 6, 2011

KFC Chicken Chop




hi guys!
assalamualaikum :)



korang suke makan KFC tak?
confirmmmm semua suka sampai menjilat jari kaki kan? hakhak :P


actually cerita ni agak basi sikit.
i makan Chicken Chop ni masa keluar tengok Karak hari tu.
dah berzamannnnn kan? hehehe. busy laa sayangs :(




tengok iklan Chicken Chop KFC :


terliur takkkk?? terliur takkkk??

masa tengok gambar ni and iklan kat TV, serius air liur i meleleh sampai ke kaki dahhh.


so that day i nak try rasa la. mana boleh tahan setiap kali tengok iklan, baju dah basah dengan air liur. hakhak :P

so, dengan keadaan yang tengah sengkek i gigih kan jugak laa beli Chicken Chop ni dengan harapan sedap nye hingga menjilat kaki orang meja sebelahhh!! ngahaha~




sekaliiiiii..bila dah dapat ayam tuuuuuuuuuu...

TERKEJUT BERUANG i ni haaa!



macam ni jeeeeee???
gambar & iklan bukan mainnnnn lagi.


seri0usly, cuba tengok ayam tu. pucatttttttt lesi, kecikkkkkk, nipisssss.

macam ayam mangsa langgar lari je. HAHA


sweet corn pun tak sweet!
wedges langsung tak sedapppp! rasa nye lain dari cheesy wedges yang sedap tu :(
then dalam mangkuk tu ada mushr0om gravy. kuah untuk makan dengan ayam. tu pun biasa-biasa saja :(


seri0usly, ayam kecik gileeeee untuk RM9.90?? memang tak masuk akal. TAK BERBALOI LANGSUNG OK!

Thumbs Down


i just makan ayam & mushroom gravy je. yang lain tak selera langsung!
better ambik Snack Plate, 2 ketul ayam, sedap, spicy, besar. berbal0i!
ataupun lebih baik la pergi makan nasi kat Food Court. RM9.90 tu dah boleh makan 2 pinggan nasi dah tauuuu! grrrrr~




bagi i la kan,
ayam g0reng fast food, McDonald punya terbaikkkkkkk!!!
i suke yang Spicy. perghhhhhh!!!!
*see? kan dah menitik-nitik air liur atas keyboard ni? HAHAHA



Omaigod. sedapnyaaaaaaa sedapnyaaaaaa sedapnyaaaaa~~


ade sesiapa nak belanja tak? heee






Girlssss, lets check this out : Wardrobesigadis
banyak korean dress cantik-cantik & murah-murah tauuu!

18 comments:

padle said... Reply To This Comment

pas bace entri ni,rase cam nk makan ayam mcd la plak!!!!

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said... Reply To This Comment

belanja i jommm? *wink2*

zackey said... Reply To This Comment

nsb baik baca kt cni..baik mkn chicken chop KFC kelantan la lg bes..haha

aQi + GenGkey said... Reply To This Comment

pergh..
camano buley t'kujat beruang tu..
keh3...:D

SoLy SoLicious said... Reply To This Comment

indah khabar dr rupa,....hahaa..
baek mkn chiken chop kt restoren len

Jejaka Hitam Manis said... Reply To This Comment

jom mam ayam mcddddddddd XD

mary ann ;) said... Reply To This Comment

cik mary pon penah gak makan chicken chop kfc nie time baru2 dikeluarkan dulu..mmg terpengaruh ngn gambo la, nampak sedap..

bila beli, hampeh..ayam ciput..pucat n sejuk..geram gak waktu tu..haihh

iKhRam said... Reply To This Comment

Mc gak yg terbaek..!! yezza..
jom kite g makan ayam goreng Mcd.. yg spicenyer.. nak??

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said... Reply To This Comment

zackey :
HAHAHA. tu la, kelantan fried chicken lagi berbaloi la..hehehe :D

aqi :
keh3~
gara2 pegi zoo tengok beruang hari tu la neh. kena badi :P

soly :
sangattttt!!!
kecewa gile ok!!! :"(

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said... Reply To This Comment

JHM :
jom sayangggg!!!
terliur ni :"(


mary ann :
kannnnnn??
rasa macam nak bakar je KFC tu. HAHAHA :P


ikhram :
nakkkkkk sangat2!!!! :"(

HaNa Hani said... Reply To This Comment

tahu xpe!
ritu tgk cam sedap
skali beli dengan minyak penuh gile kat ayam tuh..siap leh perah lagi
tros makan satu dua suap jee
jgung pon style jgung lme
ish3

rathiqah azmira rosli said... Reply To This Comment

errr ko ckp psl kepsi.ak teringt someone.huhu dulu kalau mkn kepsi ngn mmbe tu mmg xyah byr sbb akak de mnger situ.hehe

Nara Li said... Reply To This Comment

mmg ta sedap la u , i tgok iklan pon da taw kfc neh merepek jer, tp mcm pelik sgt ayam u tuh haha ,

btw taste kita sama, i prefer ayam goreng mcd,yummmmyyy

* terasa lapar :)

Ladyevanatasha said... Reply To This Comment

meawwww!! nak mkn chicken chop puas2?? meh rumah cik eva... boleh je buatkan untuk adik cik eva ni.. ^^,

~eZmALiZa~ said... Reply To This Comment

thank u for support my lovely mcd..hehehe =)))

Amni said... Reply To This Comment

harus dalam iklan sangat gempak.. heheheh...

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said... Reply To This Comment

hana hani :
ayam i tuh tak berminyak. tapi pucat gileeeee. tak selera tengok pun :(

rathiqah :
huyoooooooo~! best gile wehhhh. senang hidup! (^^,)

nara :
lapar jugakkkkk! :(

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said... Reply To This Comment

ladyevanatasha :
siyes ke yunk??? nakkkkk!!!
ni yang sayang u lebih niiii~ (^^,)


ezma :
my beloved too~ hehehe :D


amni :
itu ler pasal..haih~ =.="

Related Posts with Thumbnails