Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Sunday, June 5, 2011

girls, beware of faker!


salam semua!
actually dah lama tangguh nak tulis pasal mende ni. biase la, busy sangat sampai da nyanyuk jadinye haa. hukhuk :(


i nak reveal pasal sorang faker ni kat korang semua.
i dah perasan die dalam facebook i dah lama dah. cuma sebelum ni tak sempat nak stalk habis-habisan facebook die.
so hari tu i stalk, terbukti dia memang faker!!!


this is the facebook account, Nurul Azlina.



profile picture taknak kalah. gadis ayu bertudung merah jambu.

die ni add semua girls je. lepas tu pergi bermanje-manje dengan semua girls tuh. including me. =.="
kalau ade boys dalam friend list die tu, itu makna nye boys tu lah yang add die. awek comel la katekannnnnn :P

mula-mula assume die girl, so just layan jela kan. biase la tu sesame girl panggil "dear", "sayang", and whatever yang same maksud dengannye.
then bile dah lama-lama i rasa pelik. jarang la girl nak take care sungguh-sungguh pasal girl lain.
die selalu inbox, tulis kat wall..komen-komen..like she damn much care about me!
macam something wronggggggg je kan? lesbian kah? pengkid kah? HAHA.
so at that moment i terus pergi stalk profile die.


lets check what i've found!



*click gambar untuk tengok besarrrrrr & jelasssss*



she (he) only have one picture!
how come gadis c0mel macam tu akan letak sekeping gambar je kan? mustahilllllllllll ok! zaman sekarang ni, gadis comel ke, comot ke, semua gambar beratusssss ratusssss keping dalam facebook. betul tak? hehehe. ( i pun buat, so i know better :P )




try tengok komen kat gambar die ni. cara dia reply tu looks like she's not a girl~



lepas tu kan, i tengok-tengok la wall dia. kalau girls tulis kat wall die, confirm dia reply.
tapi kalau boys yang post pape, puji comel ke hape, langsungggggggggg die tak layan. thats weird ok!



then bila i click info dia, nahhhhhh! terbukti NURUL AZLINA IS A MAN!!!



firstly, her favourite team is Arsenal. logik ke girl fanatik Arsenal sampai nak letak kat info facebook? surely not. tapi, mungkin ada kottt yang macam tu. satu dalam sejuta kot, gadis ayu fanatik bola. fanatik Arsenal. heh


secondly, her EMAIL! the125zr_85@yahoo.com.my
hahahahahaha...serius i gelak guling-guling tengok email dia!!!! hahahahaha.
nak menipu pun agak-agak la bhaiiiii..takkan ada gadis ayu letak nama macam tu sekali untuk email nye. gadis ayu fanatik 125zr..hahaha..budusssss la. HAHA



then..right on time, die ade post kat wall i.
memang kena sembur terus laaaa. i dengan my bf terus kantoi kan dia. HAHA. padan muke!



lepas kitorang kantoi kan die, die senyap terussssss. tak reply dah.
then cepat-cepat i pun terusssss BLOCK dia! huh. dasar faker taktau malu.
gigih ye nak dapat perhatian perempuan, sampai pergi buat fake acc0unt. yelah, kalau tak buat fake, berapa orang sangat nak layan dia kannn..kesian..HAHA


i tengok, ramai jugak kawan-kawan girls i yang friend dengan die.
so girls, cepat-cepat pergi check, ade tak friend dengan mangkuk hayun neh. kalau ade, block je! biar die pelik apsal tetiba friend list die tinggal 2, 3 orang je. b0o0o0o!!

yang lain-lain, jom report ramai-ramai kat facebook. biar account die ditutup. huh!



latest, i jumpe kat MySpace.
see who's using this email..!!!!








Mohd Redzuan okkkkkk!!! this is the man behind Nurul Azlina.
so please girl, report this fake account. memang damn sungguh lelaki ini. grrrrr




actually sebelum ni i memang approve je semua girls sebab i consider ramai yang add tu cust0mer i..tapi sekarang dah taktau nak beza camne..
conclusionnye, tak payah approve dah! dah beratus friend request tuh. malas layan. grrrrrr



why man pretend to be girl..?



anyway, girlssss, lets check this out : Wardrobesigadis
banyak korean dress cantik-cantik & murah-murah tauuu!






42 comments:

NaEl said... Reply To This Comment

euuu bahayaaa btul...!

Scha Aryana said... Reply To This Comment

haha, macam2 lah kan..

HaNa Hani said... Reply To This Comment

report fake trus
^_^

aQi + GenGkey said... Reply To This Comment

ngaa~~~
itu mcm punye olang pong ade wujud ka..
dasar desperate tol..
tp camano cik merahjambu ley consider fan arsenal ni laki ek..???
sbb ramai je tgk gurl ltak info fan of epl team..
agk musykil d situ..
hehe..:D

Lissa said... Reply To This Comment

fuhhh. biar betol.bahaya tol. sabggop menyamar.
tapi kan lisa stalker jap fb die tadi. die tulis die buat fb tu gune email abang die?

haish=.=" ntah betol atau just nak cover jer. tataw la kan. yg penting die bukan frenz lisa. selamat~ heee

Fadzrul Hisyam said... Reply To This Comment

Not just a faker, but this thing is a m*th*r f**ker... Dem!

p/s: Nasib la den bukan gila awek comey...maka aku bebas ketipuan...hehe

Jejaka Hitam Manis said... Reply To This Comment

hahaha siyes lawak gila waktu kantoikan mamat neh...!!!!

padan muka dia... ada ati mao syg2 dear2 dgn awekku.. ngiahaha~~ (^^,)

Wawa Zolkepli said... Reply To This Comment

mak aihh. begitu deseprate kah?
klau yer pn nak attention girls, ko letak lar gambar mamat korea mne2. sni meh wawa ajar cmne nk jd faker. ahahaha. bukan maen kau yer redzuan!

azly&iejah said... Reply To This Comment

haha..pdan muke dia.ntah pic sape lah d kebas nye 2..miahahaha

http://azlyiejah.blogspot.com

Kucing Serius. said... Reply To This Comment

seriusly mmg boleh jadi CSI la awk. detect dengan hebat sungguh.haha :D

Onitsuka_hana said... Reply To This Comment

fb dia cmna. dah terkantoi tuu xtukar pic ke..

hakeem kira said... Reply To This Comment

fuyoo . u boleh jadi detektif . semua benda dapat . haha laki tu pervet kot .

Che Deen™ said... Reply To This Comment

hahaha.. bongek je mamat tu, nak copycat org sgt, senang gile kantoi..

Cikgu Fikri said... Reply To This Comment

HAHAHAAAHHAA..
last2 kantoi..
sengal..
anyway, sgt bahaya jantan mcm ni....

akmalhilmi said... Reply To This Comment

laki sangap tu
jage2 lu
oke :)

HonEyBuNNy said... Reply To This Comment

pernah kena jugak macam neh...

sakit hati la faker neh...

messy_mess said... Reply To This Comment

euwww ~

SoLy SoLicious said... Reply To This Comment

gambar sape la die guna 2 ye...kecian budak 2.....
bagus la awak...stalker terhebat...heee

nanie said... Reply To This Comment

geli nya..ada jugak manusia mcm ni..

cik fa said... Reply To This Comment

apa la motif dia kan

ZORA said... Reply To This Comment

hahahah..mcm2 dunia..:P

♥yaya budak suka embun♥ said... Reply To This Comment

demmmmm la mamat tuh!!

geli okkkkk

aisya said... Reply To This Comment

bahaya btol.. sbab tu la x approve org suke hati.. kalau kwn gune name pelik2 add tu, nasib diorg la kne ignore.. hehe

Mie said... Reply To This Comment

Wah cik pinky hangin satu badan nampaknya... Org mcm tu memang patut dibogelkan identitinya..

Abang Long said... Reply To This Comment

Salam...panda dia menyamar yer? ish3. harap2, dia or orang laen takde nak menyamar jd Abg Long and buat macam2 benda xelok..

Mungkin tu taktik atau strategi internet marketing..memang dah selalu dengar taktik camtu (lelaki nyamar jd cute gurl)

http://abanglongonline.blogspot.com/2011/06/halalkah-benda-yang-kita-makan.html

nuyui a.k.a miss NUSHA said... Reply To This Comment

mcm2 ragam!!

tq tau sggh ke blog.. =)

kulop ludin said... Reply To This Comment

hehe... tu pasei takot betoi ngan gadis FB yang ayu tetapi disebaliknya bermisei... lebat lak tuh!!!
great sharing!!

Schajar McFlurry said... Reply To This Comment

okeyh! sangat2 mengejutkan~!

bahaye nie.... thanx f0r da inf0.. =)

Muhamad Zaki Zafir said... Reply To This Comment

ini cara dia nk rptkn diri dgn prmpuan.tp mmg gila lah.bgs dh kantoi. :D

AZTIQAH said... Reply To This Comment

facebook sllu disalah guna
adoi
btw dh click banner nuffnang kamu
click banner saya balik okeyh

AZTIQAH said... Reply To This Comment

facebook sllu disalah guna
adoi
btw dh click banner nuffnang kamu
click banner saya balik okeyh

sha purple said... Reply To This Comment

pehh...dah agak ouh..dri awal lgi rasa pelik betina nie..mintak no fon bagai..nsb bek mls nk lyn..teruk gler..hati2 girls

alyaclumsy said... Reply To This Comment

kan dh terkantoi. mcm desperate sgt je kan. haish. bnyk fakers skrng ni.

Raji and Yeen said... Reply To This Comment

woahhhh sudah terkantoi pula di situ..
hak2 mcm2 jer org skang ni ^^
free sgt masa

LiFe KaMi said... Reply To This Comment

skang ni ramai sgt penipu..
kalau mcm akaun facebook tu byk info pasal diri kita..
elok lah approve org yang kita kenal sahaja..

De'din said... Reply To This Comment

ini kes kantoi beradab nih
pandai noh stalk !
kalo tgk awek comel2 gambar sekeping tu memang dah rasa lain,,
hehe

SheyPull said... Reply To This Comment

isk2.....
macma 2 la org zaman skung nie zeila...
xpela ..
pas nie kamu berhati2 la k...)



JOM singgah blog saya nak... Wordless Wednesday #2 daa....

SheyPull said... Reply To This Comment

n3 baru...:P



JOM singgah blog saya nak...hurmm...aku benci ...aku x suke...

[sutera kasih] said... Reply To This Comment

mcm2 je skrg ni kan..hati2 je la k dear..

nik rosmawati said... Reply To This Comment

bahaya tol.sanggup dia menipu mcm tu.
mcm2 perangai manusia skarang kan :)

Emma Pinkcess Diva said... Reply To This Comment

hihi. siyes laki tu desperat. neway. i like ur postings. syok nk bce.

=]

khidhir said... Reply To This Comment

perempuan kalau stalk mmg camni ke?huhu. mmg mengerikan.. hehe

Related Posts with Thumbnails