Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Saturday, June 18, 2011

perbezaan Facebook lelaki dan perempuan


hello guys!


untuk yang sedang bercuti semester tu, amacam cuti panjang ni? jeles ah korang dapat cuti lama-lama. i tak merasa punnnn :(

untuk yang tengah berpraktikal macam i ni, selamat bekerja!
tak lama dah, sebulan lebih je lagi..sabar ye sayangsss~ (^_^)



hari ni nak tulis pasal Facebook lagi.

soooo..lets check this out! (^^,)




kan sekarang ni tengah cuti, so sesiapa yang takde internet kat rumah tu, mesti gelisahhhh je tak dapat buka Facebook kan? hehehe. i memahami jugak la sebab kat rumah i takde internet.
tumpang jiran punye wifi je. sob sob. tak mampu nak pasang internet sendiri =.="



lepas tu kan, bila lepas seminggu korang tak buka facebook, mesti jadi macam ni kan? hehehe



hah, ambikkkk kauuuuuu!
patah jari jemari kau nak replyyy!!! HAHAHAHA.

sape pernah jadi macam ni? notificati0n beratus-ratus.
cepat angkat tangan macam sayeeeeee~~ HAHAHA



lepas tu tadi i ade google lagi pasal ni.

cube tengok lagi perbezaan facebook lelaki dan perempuan ni haaa.
kelakar lah! tapi its real, thats the fact! hahaha.


pic credit to OB


kesian male user. walaupun berita dia gempak macam tu sekali. takde siapa kisah. hukhuk =.=



pic credit to Aduka

yang ni lagi la kesiannnnnnn..hahaha..punye la tragis kemalangan yang die hadapi, tapi semua orang buat bodoh je. haha.
tapi tipu lah, in real life akan ade jugak kawan2 yang concern. takde la sekejam tu..kan kawan-kawan? hihihi~


zaman sekarang ni semua orang addict dengan Facebook.
even budak-budak sekolah rendah pun dah kalut main Facebook.

yang tak tahan nye, ade pulak budak sekolah rendah add i, then cakap

"hai awak, boleh berkenalan?"


i rasa macam nak cakapppp je

" adik kecik, kanak-kanak darjah 2 pergi la main lawan pemadam ke, korek-korek pasir ke..tak payah nak kalut berkenalan dengan awek-awek dalam Facebook niiiiii!!!"


i risau lah, nanti zaman anak-anak i, macam mane advance pulak bebudak nye.
taknak la terlampau advance macam ni, nanti lagi banyak keburukan daripada kebaikan. haihhhh~~






girls, jangan lupe singgah Wardrobesigadis yeeee~
korean dress cantik-cantik & sangat murahhh menanti anda!

16 comments:

haikalblank said... Reply To This Comment

hahahaha dah nama gadis cun, mestilah banyak...aku kat fb, record orang like status 45 like. tak cukup lagi nak menyaingi gadis2 malaysia...HAHA

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said... Reply To This Comment

mane ade cun lah. ngeee~ *blushing*

haaaaaaa. ramai la tu bang oiii.
u pun dikire famous la tuh~ hehe

aQi + GenGkey said... Reply To This Comment

pergh...
tp normal la tu an...
org pmpuan buat status sepatah je dh bratus org nk komen..
dunia..dunia..
haha..:D

Wawa Zolkepli said... Reply To This Comment

hahahah.
lelaki tak ramahh ouwh.
pompuan kan kaki kepohh sket.
*samelah cik wawa ney pun~

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said... Reply To This Comment

aqi :
hahaha. tu la pasal. girl lain laa. i tak..hihihi :D


wawa :
betul3! lelaki kalau org komen, nak taknak je reply..org pun malas la. haha

[sutera kasih] said... Reply To This Comment

bkn stkt adik2 kecil, yg dh tua2 pun addcit FB smpai tak ingt anak bini laki kelaurga segala huhu

Jejaka Hitam Manis said... Reply To This Comment

macam profile sy jek wuwu xde sape nk komen wuwu T_T

Fadzrul Hisyam said... Reply To This Comment

Oh yeah...bukan setakat Facebook, blog pun boleh bezakan blog laki2 n blog perempuan.

Setiap kali entri baru:
Blog laki2: 1 Komen (setelah 2 minggu)
Blog Perempuan: 10 komen (dalam 24 jam)

Hahaha!!!!

Fb ini serius betul...fren ade dekat 2000, yg respon purata 3 org je stiap pos...hahaha

niena shopping2u said... Reply To This Comment

da cun mst la bnyak dik oi hehe..
dlu suka sgt bukak fb tpi skang ni, rasa cam nk delete terus je account tu

SheyPull said... Reply To This Comment

mcm epul lah...xde sape nak komen post epul...
xmcm ziela...ade je kan..
beratus2..
maklum la org comel...:)




JOM singgah blog saya nak...saye sayang bapa saya...

HonEyBuNNy said... Reply To This Comment

memang beza kan dear fb laki n perempuan....

ila pun kadang2 xteraprove kwn2 d fb..biarkan macam tu je....kat 5 ratus lebih xnak accept...hehe...

emieysandra said... Reply To This Comment

ha'ah..leh nmpak kan deskriminasi jantinan kt fb ni, ehehe^^

BLADE EDGE said... Reply To This Comment

Assalamualaikum...


semua akaun fb sama jer..xkira laki or pmpuan, smua blh bubuh muka org lain. byk yg blh tipu...susah la nak caye..

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

SHANIZAM said... Reply To This Comment

SLM,MAAF GNGGU, TOLONG GTAU KT KWN AWK NOR AISHAH BT ABBAS @CARAMEL +CHEESE DIA BUAT SILAP BESAR MEMPERMAINKN SY, DIA TK KN TENANG WALAU SESAATPON SELAGI DIA TK KMBALI PADA SY

Anati Soki said... Reply To This Comment

ahahaha... seyes best entry nih!
terbailah!!!
hehehehe
tau takpe
tinggl sminggu je
notification dah ratus2 T____T
emel tuh tak payah ckp la dlm inbox nye bapa kan

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said... Reply To This Comment

SHANIZAM :
sape aishah tu?? sy tak kenal pun. sorry~
u salah orang niiii

Related Posts with Thumbnails