Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Monday, June 20, 2011

Green Lantern (2011)



Hello guys!

korang dah tengok Green Lantern?





i dah tengok semalam. actually i tak tau pun itu cerita apa. dah dengar-dengar orang sebut, pergi je la tengok. hehe
lagipun kan, waktu i beratur nak c0llect ticket reservation, i tengok Green Lantern punye tayangan SOLD OUT ok!
perghhhhhh dalam hati dah tertanya-tanya, best gileee ke movie ni sampai macam tu sekali sambutan nye?


lepas dah tengok movie tu, baru la i tau rupanya movie ni diadaptasi daripada komik.
patut la i macam tak minat jeeeeeee.
ala, komik macam budak-budak lelaki selalu baca masa sekolah dulu tu. ishhhh, not my taste! :(



macam ni la lebih kurang rupe komik nye. huhu


permulaan cerita tu, i blur-blur.
die tunjuk macam Alien ke ape ntah. muke buruk je semua. warna hijau2, warna paling tidak disukai! :(
serius time tu dah rasa macam "eeeeee..cerita ape ni...tak suke nyeeeee!!"

lepas tu bila lama-lama dah takde scene alien-alien tu, i dah ok sikit. sebab dah masuk part manusia ni, sedap la sikit mata memandang muke nye. HAHAHA :P



kalau tengok si gemuk & si ikan tu dekat-dekat, serius hodoh :(



actually die cerita pasal 1 cincin yang ade kuasa. hanya orang yang dipilih oleh cincin tu sendiri yang boleh pakai & miliki kuasa ajaib. Sesiapa yang dipilih tu jugak akan jadi ketua di Oa (nama tempat alien-alien tu tinggal).


itu ler cincin nye. semua benda warna hijau. rimas betul =.="




asal cerita superhero je, mesti boleh terbang. benci betul~ grrrr!!



Abin Sur, ketua di Oa sebelum Hal Jordan. tapi die datang mati kat bumi. heheh


bila dah jadi ketua kat planet tu, macam biase la, die kena la jadi hero untuk selamatkan Oa daripada ancaman musuh diorang. yang paling i tak suke, muke makhluk jahat tu bapak buruk gileeeee ok!! OMG rasa nak lempang laju-laju je! memang muntah green bila tengok lama-lama. hakhakhak :P




yang kanan tu la makhluk nye. tak jelas sangat gambar ni. tapi die serius besar gileeeee & hodoh gileeeee..kepala jendul! hakhakhak



kuasa sakti. just imagine something, dan benda tu akan jadi.
perghhhh best gile kalau macam tu! huhuhu.




selamatkan awek die. ngehehe~


lepas tu banyak la dugaan-dugaan kepada mamat Hal Jordan tuh. korang kena tengok la kalau nak tau. sebab i pun pening-pening je tengok cerita ni. HAHA. maybe sebab bukan citarasa i kot. i tak minat langsung komik-komik neh. budak laki suke la kottt. i tengok si dia sebelah i macam relax je tengok cerita ni. hehehe~ (^^,)


i taknak kasi rate movie ni, sebab i tak minat. mungkin orang lain rase best. hukhuk
so kalau nak tau, pergi tengok sendiri ok!


byeeeeeeeeeee!



i pun hijau jugak. boleh jadi Green Lantern tak? hehehe (^^,)




anyway, girlssss, lets check this out : Wardrobesigadis
banyak korean dress cantik-cantik & murah-murah tauuu!

18 comments:

syrupmasin said... Reply To This Comment

ramai dah tegok cite nih..sedeh ta tgk lagi :D

M!$$ LaVeNdeR said... Reply To This Comment

cantek la tdung zila..kiutt~ ^__^ btw, kite pon tgh planning nk tgk cite ni..hee~

Nurul Jannah said... Reply To This Comment

macam best je cite ni :)

erra syahira said... Reply To This Comment

tak suka tengok wayang..boleh ke tulis camnie..haha..

saiazuan said... Reply To This Comment

yups, aku tgk pn aku rasa tak best nk tengok kali ke 2

catus said... Reply To This Comment

aha..cter komik omputeh slalu x bes sgt..
tp klo cter anime dlm manga br bes..
full of adventure n yg pnting..katon dia ensem2..
hee~(^^,)

riva'i said... Reply To This Comment

whah,,,
cantiknya...

salam kenal ya?

visit my blog ya..
jangan lupa follow back

AceX77 said... Reply To This Comment

owh..,citer nie..,

antara cerita iluminati yg ingin di sebarkn kpd owg ramai gak..,

:)

keep ur iman..,

Shawn Razaleigh said... Reply To This Comment

wah mcm best tapi tak layan lah komik dia



follow blog ni :)

Khuzrin Kamarudin said... Reply To This Comment

macam best je... saya tak tgok lagi... huhuhuuu....

HonEyBuNNy said... Reply To This Comment

ila xsempat nak tgk wayang skrg..

dah nak dekat exam...hehe

dear....cantiknya tudung.....cntik mcm orgnya...;-)

Heidi Shafiq said... Reply To This Comment

"this is the ring, this is finger.."

iwan_dextrous said... Reply To This Comment

x sempat lg lah nk tgok.hihi..download je lah nmpknyer

Kaa Dabri said... Reply To This Comment

cite ni best kalau kite tawu jln cite nye. but sgtsgt berbeza ngn dlm komik. sama jugak dgn cite cite marvel yg lain. akan dtg ni cite captain america plak. :) anyway, nice blog and owner yg comel ^^

Amni said... Reply To This Comment

alolololo....comle nya gambar dia... hiks... suka...

tak tengok lagi cerita ni... bukan cerita ni je... memang banyak giler cite tak tengok lagi... huhu..


yang menarik,
LAWAK PAGI HARI YANG JIWANG

SheyPull said... Reply To This Comment

hai semua nka ijau....
nak ijau jugak la mcm nie..
jadi hulk..:P



JOM singgah blog saya nak...Benci r aku dokter tu...ubat? lagi la

EZAN IDMA said... Reply To This Comment

cite pasl game2 ni kbykn nye org tak mint

Ain Zulaikha said... Reply To This Comment

oh tapi orang kata cite ni bes.. huhuhu tak tahu lah kan, tgk jgk kite minat ke tak... heheheh buleh2 jadi green lantern hehehe

Related Posts with Thumbnails