Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Wednesday, August 4, 2010

Yeyeyyy!! Handphone Baru~~ (^^,)


fuhhh
lately i busy gile!
nak update blog pun takde masa T__T



sebelum2 ni kan i ade buat entri pasal nak tukar henpon kan??
setelah 2 tahun lebih tak tukar henfon.
i konfius nak pilih antara dua.

Sony Ericsson T707 or W910i



so, jumaat lepas i dah buat keputusan.






i dah beli Sony Ericsson W995!!!




eh eh tetibe takde dalam list kan. haha
actually masa keluar pegi Lowyat tuh i memang azam nak beli T707.
c0mel gile kot henfon tu. warna pink die amat lah memikat jantung i.

::T707::



tapiii
bila dah survey banyak2 henfon, i jadi rambang mata & hidung.
terus TERbeli W995.




ok jugak ah henfon ni.



first sekali yang i suke mesti ah colour die. PINK~

second, sebab boleh Wi-fi. (jakun tak penah online pakai fon)

third, camera 8.1MP

fourth, memory card 8GB.

fifth, walkman (sound best!)

sixth, GPS (tapi sampai hari ni tak reti guna)

seventh, Facebook application


harga : RM850 AP




actually menyesal gak sebab tak survey habis2 dulu baru beli.
rase macam ade yang lagi murah~ =.=



sekarang i menghadapi masalah menaip mesej ah.

yela, i pakai fon dua2 pink.
dua2 slide.

tapi 1 sony, 1 nokia.
keypad lain2.

serius pening gile taip mesej.
asyik tersalah tekan je.
dah tak boleh taip laju2 macam nak tercabut keypad dah bak kata abang i.
grrrr


::Nokia 5530 express music::


tapi ape2 pun setakat ni i puas hati ah dengan fon ni.
best!


korang yang nak tukar fon tu, boleh ar try fon ni.
beli warna PINK sama macam i okeh?
kaum Adam lagi dialu2kan.
ekekek~



4 comments:

cumicomey said... Reply To This Comment

ooo...nmpk je lebey kurg...hehe..sume same kecuali xde gps ngan 3.3 mp camera...ade org tu kate limited edtion tp ak xtaula sbb bukn beli sndri.....alaaa limited sbb ad tandatgn artis je kt hp ng lagu2 artis tu...tp bukn artis sini pon...artis arab tu...kalo ct nurhaliza ke...ok la gak..haha..yg len same..gps tu taip je la location nk p mane time kt jln raye...tp ad sesetengah tmpt xdpt gps...hehe

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

wehh..best gile pakwe belikan hp..aku jeles kuasa 16!!! T_T
haha. tp klu tgk, nmpk same je. ehe.
ko duk dgr ke lagu artis tuh? x knal pon artis tuh.haha

Wawa Zolkepli said... Reply To This Comment

OMG!
tapi kalau warna biru lagi cantik.
jgn marah aa...hek3!

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

ngeh3~
tau la wawa suke biru.
xpe2. kite suke pink.hikhik (^^,)

Related Posts with Thumbnails