Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Monday, August 2, 2010

Alahai lecturer ku sayang~~ =,=



perhatian terutama kepada students yang amik asas sains makanan & pemakanan sem ni~



hari tu i ade emel Dr mintak die upload nota.
yelah, dalam lecture die mengajar laju gile.
slide panjang2.
mane sempat nak salin.



i paling benci dengar sambil menyalin.
sebab otak i tak boleh control dua2.
biasanya otak i akan cenderung untuk menyalin je.
so i tak dapat dengar lecture tu.
semua explaination i tak dengar & sekaligus tak faham.
macam sia2 je kan masuk lecture?
huh



korang nak tau ape jawapan lecturer?
ni ha

*klik untuk besarkan*



urghhhhh
tension i! T___T


macam2 ragam gak lecturer UKM neh.
taknak bagi nota la, mengajar pakai OHP la, mengajar conteng2 kat board je lah..
macam2..haih~


kadang2 terfikir jugak, lecturer taknak bantu pelajar ke.
bagi nota tu kan salah 1 cara untuk membantu pelajar supaya tak ketinggalan.
memang tak dinafikan kadang2 ada jugak pelajar yang amik kesempatan.
contohnye bila lecturer bagi nota, die sesedap hati je tak datang kelas.
itu pun tak boleh gak ar kan.
so sama2 bagi komitmen, sama2 dapat tingkatkan prestasi.
betul tak?
hmmm


ok lah, malas bebel panjang2.
see u later!


16 comments:

- F i D - said... Reply To This Comment

hehe..sian giler..kena rajin search kat internet laa gitu..takpun roger senior2 yg pernah amik subjek tuh

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

huhu.
tu la psl.
kitorang amk nota senior, tp x sama sgt.
ntah2 time senior dulu pun lecturer x kasi.
tu nota ntah kurun ke bape. aiyaa~ ;(

- F i D - said... Reply To This Comment

hehe..kata takde mmbr nk gi tgk the sorcerer's apprentice?..jom laa :p

Wawa Zolkepli said... Reply To This Comment

tips dr wawa :
just pay attention. xyah salin slide pn xpe. yg pnting dgr,then tulis keyword jer.
if kite dgr ngn pnuh phatian, fhm, n scara automatik kite leyh trangkan lek dgn prkataan sendiri.
happy studying~! =)

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

fid : nak. nak. jom ah. ehe~ :P


wawa : hmm. wt gitu jela slama ni. tp cm x best. nak slide jgk..haha~ :P

kronniesar said... Reply To This Comment

uish.sian giler.kat utm neh, pnsyarah berpusu2 nak upload nota bagi kat student.kihkih.
jom utmmm!!!!!
haha

Joy Kalonas said... Reply To This Comment

Salam perkenalan, Thanks for visiting my blog.. btw nice blog u have here, but the layout, i think it's not pink, mcm purple je (kot), huhuhu... (ok2, enuf of that)

eh, u amek sains pemakanan ? I think I might need your help one day.. about blogging thingy.. it's gonna bring mutual benefits to both of our blogs, bgtau ek, kalau berminat.. and 1 more thing, saya pun kat UKM jugak ;)

- F i D - said... Reply To This Comment

jom..bila? :p

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

kronniesar :
yeke?? mencikk~ T_T
UTM ada genetic science tak? ehe :P

joy :
purple?? no lah. its pink my dear~ :)
owh, UKM. faculty mana?
eh amende tu? blooging thingy? i dont really understand. can u explain to me?


fid : u kat mne? suke2 je kn. haha~

Joy Kalonas said... Reply To This Comment

betul la, purple.. dia mcm ada touch kaler2 biru sikit.. =D UKM under PPU, tapi tersesat kat kris mas, hahaha..

ok, about that blogging thingy. mcm ni, saya sedang mewujudkan sebuah komuniti blog yang fokus more on dieting, health, food, and lifestyle. But in order to achieve that, I need more bloggers. I mean, blogger who have knowledge tentang dieting, health, food, and lifestyle. so far, I have the first two (dieting and health), cuma skang ni tader penulis untuk food and lifestyle. since awk ada knowledge utk food technology, I think it would be great if you can share some of your knowledge with the readers.. ala2 mcm guest post ler ni. tapi penulisan tak semestinya skema, it can be very santai and dekat di hati pembaca.. cuma makesure ada info.. saya tak boleh cerita lebih lanjut, takut tak menjadi, atau idea ini dicuri. Macam mana, sudi kah? ke perlukan lebih penerangan? (please say so.. please say so..)

- F i D - said... Reply To This Comment

kat cyberjaya..bkn jauh mana pun :D

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

joy : ngeeeeee..tp i bkn blaja nutriton..juz food science..food processing..x dapat bantu ah kot..huhu..sory~ :(

fid : owh. klu ade mmber nak kua bole ah. klu x, xde ah. haha :D

Joy Kalonas said... Reply To This Comment
This comment has been removed by the author.
Joy Kalonas said... Reply To This Comment

boleh jadi sesimple seperti kat blog mamat ni --> http://fid.ohmacamitu.com/minyak-masak-tanpa-kolesterol-anda-semua-ditipu-hidup-hidup/

tapi don worry, saya tak paksa, hehe.

Hamzah Ian said... Reply To This Comment

kol gua sudah.. gua ade penyelesaiaan die.. hehehe

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

joy : emm.sy pk dulu ar~

hamzah : ape penyelesaiannye? :-S

Related Posts with Thumbnails