Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Sunday, August 22, 2010

SLICE-movie panassss!



sorry everybody, busy sesangat sekarang ni.
tak sempat nak update blog.
MSN Onion Emoticon



semalam lepas exam,i kuar tengok wayang; release tension.
tengok movie Thai-SLICE.



perghhhhhhh
movie ni memang boleh mengurangkan pahala puasa!!!


ensem gile hero die. tergoda i~



biase ah, Thai punye movie seram memang menjadi.

movie baru start 10minit, i dah tak senang duduk.
tapi bila dah separuh till end of movie, i dah boleh calm down.
keh3


disebabkan hero ensem, i sanggup bertahan~



movie ni cite pasal bunuh2.
penuh darah2. nasib baik i ni tak takut darah. ehe
pembunuhan yang dilakukan dalam cite ni tersangat2 lah kejam okkkkk!!!
mula2 tengok, rasa nak muntah pun ade. geli gile.

cara pembunuhannye berbeza2, tapi lepas bunuh, mayat tu akan dikerat2, dan diletakkan dalam beg merah. setiap kali pun beg merah yang sama.
pembunuh tu digelar pembunuh beg merah.
paling tak ley blah sekali, setiap orang yang dibunuh, akan dipotong anu nye!!!
(semua mangsa adalah lelaki)
geliiiiiiiiiii!!!!
Onion Icon



nampak tak salah sorang mangsa pembunuhan kejam tu??



ade scene Papa tu kena tembak kat mulut,
then die cuba sedaya upaya alihkan balik rahang die yang dah terpesong tu ke tempat asal.
perghhhhh terpejam2 i tengok scene tu. sakitnyeeeee~~


yang rambut putih tu Papa jahat~


siyes memang menggelikan dan sangat 18SX lah cite ni!
bese nye kalau kite tengok cite 18SX, mesti semua nak tunjuk girl punye kan?
tapi, movie ni, semua tunjuk lelaki punye.
kii..kii..kii..~~
MSN Onion Emoticon



dalam movie ni jugak banyak scene gay.
euwwwww..menggelikan lah!

teruk gile tangok gaya hidup kat Thai.
pelacur bersepah2 tepi jalan.
mak nyah pun banyak..
diorang tahan setiap kereta untuk jaja diri.
menjijikkan!

siapakah Noi?


movie ni masuk Malaysia, dah banyak kena cut.
movie yang asalnye ntah macam mane.
mesti censored gileeeee!
ade part kelar2 orang, part 'tuuuttt' pun mesti banyak!
grrrrr


separuh terawal movie ni ngeri, and separuh lagi sedih.

bile dah tau ape kisah disebalik pembunuhan tu, memang rasa kesian sangat2 pada pembunuh tu.
and ending nye berjaya buat air mata i bergenang!
(cover2 supaya tak menitis sebab takut member sebelah nampak! hahaha)



movie ni best!!!

i kasi 4 STAR


korang mesti tengok tau!!!
i suggest tengok malam la supaya lebih thrill & tak kurangkan pahala puasa!
hikhikhik
Onion Icon



kanak2 ribena tengok cite censored! haha


~The Mines~




16 comments:

Kucai said... Reply To This Comment

hahaha...

ok r 2... dpt gak kua2 tgk movie kan.. tp abg tgk cter expandables 2 pun besttt... ^_^

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

yaka..xpa, nnt dwnload cte expendables tu.
haha

amirah said... Reply To This Comment

hehe...laki punya??
dh nama pon slice...patutla slice2 ja keja pembunuh 2

nuraimyasmin said... Reply To This Comment

yg aku tau heroin die tuh sbenanye lelaki eh? ak blom tgk sbb walopon keje kat wayang. semua cite horror sumpah aku tak masuk hall. haha dasar penakut.

tweety suwitt said... Reply To This Comment

eh...eh...cik kak tak pakai pink pi tengok wayang? XD

hee...


cita siam memang menjadi-jadi, melampau-lampau..aishhhh...

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

mira : tau xpa. byk gile scene tunjuk mnde tu. juling bijik mata aku tgk.kah3~

min : a'ah..tp ade sbb npe die tuka jd girl..sedih ah..sob3
wehhhh...tgk laaa...best tauuuu!! horror movie ni fevret aku.haha

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

zati :
haha. tu la. mmbe2 lain pon cm pelik aku x pkai pink. :p
zati nnt ajak min n rat tgk cte ni tau~

Mr K said... Reply To This Comment

Bila lelaki tak sensor pun. Bila perempuan terus sensor. Tak aci.

cumicomey said... Reply To This Comment

air mate brgenang....
cover tkot org sbelah nmpk..
aku la sbelah ko kn...
'hahahahaa...
pssstt...air mata ak pon brgenang la der...hihihi..

LiFe KaMi said... Reply To This Comment

ish2 , menyeram kan..hehe

sheera catus said... Reply To This Comment

ttrrrrr...seram2..seb bek ak x tgk.. fuu..fuu..~;(
p/s: seram tgk hero ensem..tkt trgoda..keh333..XD

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

mr K : uishh..censored ah jugak. haha :P

intan : yeke? alaaa..npe x gtau. klu x, leh kite nangis scara jmaah. kah3 :P

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

life kami : agak ar~

mizah : hahaha..gedik ah ko..lempang laju2 kang...hahahaha

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

life kami : agak ar~

mizah : hahaha..gedik ah ko..lempang laju2 kang...hahahaha

aDLi MUse said... Reply To This Comment

xajak...hehe~

http://thetruthofme-thesecret.blogspot.com/

ros@JMC said... Reply To This Comment

salam kunjung balas dari ros ya..terima kasih lawat jintanmanis.com, salam ramadhan buat tuan rumah ya : )

Related Posts with Thumbnails