Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Sunday, August 29, 2010

trend sekarang : t-shirt yang sengal!


oh, pleaseeeeee~~


bajet porn star la kalau tak pakai bra? digusting!


ape yang priceless tu britney oiiii~


kalau loading tu dah complete, tak tau lah nak kate ape. erkkk~


wanna play video game? sila picit2.. huh!!


rasa lebih seksi macam ni kan?
(walaupun hakikat adalah sebaliknya)
heh


no comment.


mamat ni masa ditangkap polis sebab pukul bini.
masa kena tangkap tu, die pakai baju ni. WTH???


arrow tu tunjuk paha kan?kan?kan? *sila angguk*


bukti dah terang lagi bersuluh spotlight!


damn. grrrrrr


macam2 hal~


ni contoh2 kat luar negara je.
kat Malaysia pun dah macam2 sekarang.
kadang2 tu tulis mende2 yang tak sepatutnye lagik.
agak2 lah kan. kite kan orang timur yang sopan? (^_^)



notamerahjambu : i sangat2 sibuk sekarang. ini je yang sempat update. =.='




15 comments:

tweety suwitt said... Reply To This Comment

tapi kan ayat2 diorang macam lebih kreatif kan.

kan m'sia ni, balik2 jumpa, saya syg mak sy, syg gf, syg bf, syg universiti masing2..tah laa..
mcm x byk variasi jaa..

tak tau la kalau sy yg belum pernah jmpa yg best..hee~

Cik Yuki said... Reply To This Comment

btol ckp tweety. kt m'sia ayt biasa2 je. hahahaha

btw pic i did this to you mm cool. hahaha

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

zati :
emm. ada lg mcm2 i penah jumpe. tp x ingat sgt la.." if u're rich, im single".. "single simple, couple trouble"..byk gak la yg kreatif..hehe

yuki :
haha. cool ke..i rase nak lempang laju2 je..haha

ArifmoraleS said... Reply To This Comment

eheem2
bahaye kot pic2 tu;-)

tp normal lar...orang barat maner ade segan;-)

Wawa Zolkepli said... Reply To This Comment

hahahahah.
wawa pna jumpe stu tshirt ney tulih.

"i'm fat and i'm cute"

chomeyy jer~

tehr said... Reply To This Comment

saya paling tak suka baju yang ada tulisan...
tak suka yang teramat sangat
ntah apa2 je - rasa macam orang bodoh je kalau terpaksa pakai

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

arif : bahaya?? ngeeeeee
tau xpe. dorg sesuke je pakai ape pun xpe. x pakai ape pun ade. hoho

wawa : ade ke org pkai tshirt tu eh? segannyeeee..hahahaha :P

tehr : haha. klu tulisan bese2 je xpe ah.
klu da merapu2 cmni, wt malu jek ah..haha

Khuzrin said... Reply To This Comment

Hahahhahaaa... pling best t-shirt controller video game... gahahhahahahhahaha...!!!!!!

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

hahahhaa~
gatal! :P

Khuzrin said... Reply To This Comment

Gahahahhaaaa... mmg xkn berhnti main game kalau dpt joystick cmtu....

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

eeeeeeeeeeee
x senonoh!!
hahahaha
nnt suh isteri u pakai k..haha
isteri tau, bkn awek..ngeh3~ :P

::Mamalyna:: said... Reply To This Comment

banyak kat oversea jer tshirt nie, kalo kat malaysia, dah lama kene hentam kut, heheh

fara said... Reply To This Comment

tak senonoh je dorang ni.
huhu~

Fitrihadi.com said... Reply To This Comment

tshirt ni walaupun ada tulisan je still boleh attract people to see it.. kat malaysia ni kalau ada yg lucah2 tu memang kena bann ar..

Keretapi said... Reply To This Comment

DRINK TILL YOU WANT ME? kesian, desperate sangat agaknye.

BRITNEY IS PRICELESS? tolong, sangat bertentangan. or is it referring to her boobs? heh sorry bahasa.

I BEAT ANOREXIA, hey thats actually cool. i want one! baru rasa positif sikit berhadapan dgn masyarakat. haha

I DID THIS TO YOU, pakai masa bini tengah bersalin? bagus2.


kat malaysia kalau pakai t-shirt mengarut camni, alamatnya femes lah di FB dan blogspot.

Related Posts with Thumbnails