Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Thursday, August 5, 2010

3D movie..I Like! (^^,)




i sangat suke tengok wayang.

luckily, si die pun sama macam i!
so memang best la kannn. setiap kali ade cite baru, terkodek2 si die ajak i pegi GSC. hikhik



lately, i TERperasan yang i suke tengok movie 3D.
padahal dulu i tak layan pun 3D neh.

sebab pertama, takde sape nak teman. (sebab mahal, kawan2 taknak.)
sebab kedua, i rasa tak berbaloi tengok cartoon kat pawagam. (baik download je.ehek)
sebab ketiga, dulu i rasa RM16 untuk 1 tiket 3D movie is not reasonable.

jakun kan i? haha.


sejak dua menjak ni, sejak si die dah pandai tengok movie 3D,
memang kitorang dah kerap ah gi tengok. ehe

spec 3D tu hodoh ah. =.=


actually memang ah best tengok 3D.
ok la bayar RM16 pun untuk 1 tiket.
cartoon2 nye rasa real.
especially kalau cartoon2 yang comel macam despicable me tuh.
serius rase nak picit2. gerammm!!

klik gambar ni & tengok gaya muka masing2.especially yang i letak arrow tuh. siyes comel!!



now showing 3D movie ade 2 lagik.
DESPICABLE ME & THE LAST AIRBENDER.



Despicable Me tu korang kene tengok tau!
comel gileeee menatang kuning bulat2 tuh.
i shuke shangattttttt~~
shangattttt shomellllll~~!!
(macam muke si die ah.haha)


tengok muka innocent die. eeeee. nak picittt!!!



actually jalan cite die agak tipikal laa.
mula2 cerita pasal orang jahat sikit. buat projek2 yang tak masuk akal :p
lepas tu something happen buat die tetibe ade naluri kebapaan.
kire dah insaf ar..
ending die pun happy ending laaa.


emm, lebih kurang macam cite The Game Plan.
yang The Rock berlakon tuh.
daripada sorang player, jadi bapa yang penyayang. korang tengok tak?



tak kisah la kan. i tak best sangat part2 tu semua.
i paling suke part yang ada menatang2 kuning tuh!
comel gileeee gelagat die..
nakal sangat2.
kalau la i dapat bela sekor..i gomol2 die puas2!
bestnye!!!!! :D

comel comel comel


paling i tak boleh lupa, scene menatang kuning tu fotostat b0nt0t sendiri ah.
fotostat colour lak tuh.
serius tak ley blah..
die duduk atas mesin fotostat tuh,pastu tekan button print.
bile kuar gambar bontot die, diorang semua gelak ramai2.
hakhak. serius sengal~ :P


kalau korang nak tau cite sebenar, kena ar pegi tengok sendiri.
comel tauuu
rugi tak tengok! (^^,)




The Last Airbender.
ni cite manusia kan? i tak penah lagi tengok 3D movie yang manusia.
excited ah nak tengok!!!
macam lagi best je kalau yang manusia punye 3D.

tapi tak dapat tengok laa
takde teman.
si die jauh..
wuaaaaaaaaa
sedihnyeeeee!! T__T



Toy Story 3 punye 3D tak best. macam tengok yang biasa je. =.=



Shrek 3D tak sempat tengok. T_T



notamerahjambu : kan best kalau si die ade dengan i weekend neh. hukhuk



10 comments:

@xiM said... Reply To This Comment

ada di penang ker??

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

skrg kat kampus UKM..
raya nnt balik ler..hehe

apik said... Reply To This Comment

kak pah tertipuuuuu.. hehe..

my-niezzareena said... Reply To This Comment

hi... salam singgah

maceh komen blog kita

kite dah follow awak. jom follow kite plak eh. skang tau... jgn luper.... skang.... hheehehe

Kucai said... Reply To This Comment

huhu.. abg dh ajk jmpa dh ckp cam cbuk huhuhu T_T

mardhia yusof said... Reply To This Comment

pinky girl..
hehe..
sis pon da tgk depicable me tuh
comelll!!!
suke sgt..
hehe


p/s: apa nama ek..xtaw nak pangey apa..;)

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

apik : ape yg ttipu nye..ehe

niezza :ye, nnt i singgah ye :)

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

abang : baby tggu abg weekend ni..tp abg sibuk sgt..hmm T_T

mardhia :comel kannnn?? sukeeee!! (^^,)

panggil Ziela je. ehe

PinQib said... Reply To This Comment

DALAMA da Pinqib x tengok filem 3D, sejak pilem JAWS lg.. hee\\Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

Magibon, makhluk comel

Muke toya yang comel

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

eh, lama nya.
jom ah g tgk.
ehe

Related Posts with Thumbnails