Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Friday, July 23, 2010

Serius sebak, rase nak nangis.



i rindu same buah hati i kat umah.



rindu dengan kecomelan die.

rindu dengan kenakalan die.

rindu dengan keletah2 manje die.

rindu sangat2 nak peluk cium die.


rindu semua lahhhhhh! T____T




ni die cinta hati i

Omey dalam dakapan. sentiasa dihatiku.



hari ni genap 2 minggu i tinggalkan Omey.
rindunyeeeeeeee


hari terakhir i kat umah, Omey sedih je.
dah tanak nakal2 dengan i.
die macam tau2 je i nak pegi.
Omey murung je.

Omey sedih. murung. tanak manje2 pun.



2 hari lepas i balik UKM, mak call gitau Omey sakit.
sakit mata. dua2 mata tertutup tak boleh buka.
mungkin banyak sangat nangis sebab i tinggal die.


mak kate Omey dah kurus, tak buncit macam dulu dah.
bagi makan pun tanak.
kembar Omey pulak terus mati.



Omey & Omot



i sebak. bergenang air mata.
cian Omey~
i sayang Omey.
Omey penghibur hati i di rumah.
Omey je boleh buat i hepy disaat2 i kesedihan.



i taknak Omey pegi tinggalkan i.
i sayang Omey :(


dengar Omey sakit, i gelisah sangat.
hati tak tenang.
i nak jumpa Omey lagi bila i balik nanti.


i suruh mak bawak Omey gi klinik.
lepas seminggu baru kakak bawak Omey gi klinik.
doctor cakap Omey dah teruk. sebab lambat bawak ke klinik.
doctor inject Omey ubat cacing.
doctor bagi ubat sakit mata untuk Omey. sehari 3kali.


i pesan kat mak,

"mak jaga Omey baik2 tau. bagi makan nasi sehari 3kali, ubat 3kali, mandi seminggu sekali.
mak jaga Omey sampai buncit balik tau. kalau Omey kurus nanti adik sedih.
adik nak jumpa Omey lagi balik raya nanti. adik sayang Omey."



Omey i yang buncit



tak sangka, mak tolong jagakan Omey walaupun sebelum ni mak tak penah kisah pasal Omey.
thanks mum..love u..
terharu~ :')



seminggu lepas tu, mak kata mata Omey dah boleh buka.
Omey dah selera makan.
i happy sangat2!!!
serius happy!!!


2 hari lepas tu, mak kata Omey dah boleh nakal2, main2.
alhamdulillah...syukur sangat2 dapat tau Omey da sembuh.
i risau sangat2 tau~

kadang2 mak call bagi Omey cakap dengan i.
serius! tak tipu tau.
tapi, Omey boleh ckp "meowww..meooowww" jela.
tapi itu dah cukup bagus laa.
at least terubat jugak rindu i pada Omey~



seriously rasa nak sangat2 balik rumah sekarangggg..
rindunyeeeeeeee
nak main2 & nakal2 dengan Omey..





rindu nak kiss wajah gebu ni~






kawan2, tolong doakan Omey i sihat & selamat ye..
i sayang Omey sangat2.


i nak Omey sekor je.
tanak meow lain.



16 comments:

aisya said... Reply To This Comment

mak sy pun bg phone kat kucing sy sbab nk bg sy ckp dgn kucing sy tu... rupe2 nye ade jgak org yg mcm sy kan... hehe... xde la pelik sgt...

Wawa Zolkepli said... Reply To This Comment

teringat my tomcat named FAHRIN.
die mati sjurus lepas wawa masok kampus lek..
cdeyh giler time tuh.
ro0mate pun heran nengowk wawa nanges twok giler sbb meoow.
coz he never my meoow,he was like my own brother..
=)

Sakura Hikari said... Reply To This Comment

hai.. dulu sy bela kucing kat hostel..hehe... tp sebab cam payah sy xduk hostel dah..duk rumah.. sbb dapat bela kucin byk2...peyuk2 dia..buli2 dia..hehe.. anyway, bole x komen kat latest entry sy.. sy nak tau cerita dan pengalaman http://sakurahikari88.blogspot.com/2010/07/betol-ke-zaman-universiti-anda-sgt.html

Fitrihadi.com said... Reply To This Comment

wah bertuah kucing tu... nak jadi kucing ar gini hehe

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

aisya : haha. yeke?!! wahhhh. kite serupa!! klu la meow tu bole 3G ngn kite kn best. ngeh3~


wawa : betol3. once kite da syg die, mesti akan sgt sedih bila kehilgn. wuaaa~ T_T

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

sakura :
yeke..nak jugakkkkkkk!
lg setaun nk abes. yeyyy!! :D

fitri : meh la jd meow sy. hikhik :D

siti nurkhijah said... Reply To This Comment
This comment has been removed by the author.
siti nurkhijah said... Reply To This Comment

dik..
jom terjah sini...
http://naufalnnureen.blogspot.com/2010/07/pemenangnya-adalah.html

nuraimyasmin said... Reply To This Comment

comel comel~! xD
wey mane shoutbox ko? aku click milo. (;

ahmad endo said... Reply To This Comment

aku pun ada jugak...jadi kurang jeles...hehehe

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

siti : nnt i singgah ye yunk~
skrg ni bz sket. huhuhu~ ;(

min : ade la nyorok kat kanan tuh~ :)

endo : haha. marilah kite same2 cyg meow~ (^_^)

Adam Mukhriz said... Reply To This Comment

wahhh sume yang komen kat cni mmg peminat kucing.. bagus nye jadi kucing 2 ye ade gak yang masih menyayangi dorg... kucing2 2 patut bersyukur dapat 'gadis2' mcm kamu sume ni... alahai kucing.. hehe pape pun assalamualaikum salam perkenalan

Liyana said... Reply To This Comment

he2.. sy sorang je la kot kurang sikit nak bela kucing ni..

tengok suka..tapi tak boleh nak jaga..sbb sy takut kuku kucing wpun dia xcakar sy..

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

adam : u x minat kucing ke? ngeee. jgn wt ayat gitu. kamu pun msti ade yg syg..kn.. (^_^)

liyana : knp takut...x sakit pon kne kuku die kcuali klu die tgh marah n cakar..huhuhu~

Adam Mukhriz said... Reply To This Comment

urm... org yang menyayangi a??? hurm parents je la... org lain xwujud lg kot... kucing mmg suke sgat.. tp dulu ade yg mati n xtahan tgok.. terus xbela dah... huhu cik cute mmg la time kucing marah je die kuar kuku. kalu time die suke pun die cakar.. ade kah cik cute akan suke kucing juge??? jawab2..

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

betol2. sdih sgt klu kucing kite syg mati~ T____T

ala. klu time suke tu, die gurau2 je. cakar2 n gigit2 manje. i sllu je kasi die gigit2. bkn sakit punnn~
comel ade ah! :)

Related Posts with Thumbnails