Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Friday, July 2, 2010

♥AWARDS♥


::awards from Ray::


first

khas untuk follower Joe the Ray



second




1.Apa nama blog dan kenapa letak nama itu?
when babygirl babbling.. in malay, apabila babygirl membebel..(i la tuh..hehehe)
sebab saya suke membebel.

2.apa nama URL dan dari mana datangnya idea tu?
cutepinkybabygirl; my nickname & i love pink so much! :)

3.apa method dlm tulisan anda?
ape yang saya rasa nak share dengan orang lain.

4.pernah terasa nak hapuskan blog?ape sebab musababnya?
tak pernah. i sayang blog pink ni~ ♥

5.pernah ahli keluarga anda baca blog anda?
entah.

6.apa perasaan anda bila ada org kata blog anda buruk sedangkan orang lain kata blog anda cantik?
semestinya orang itu ada tak puas hati dengan saya. abaikan je~

7.bila blog anda diberanakkan?
tahun lepas.

8.siapa orang pertama yang tau blog anda?
my bestfriend aimyasmin

9.apa perasaan anda bila orang berkata tentang blog anda di sekolah?
sekolah? emmm. kata laa. i tak kisah..hahaha~

10.10 orang seterusnya ditag

::caer::
::epul::
::nanie::
::axim::


4 comments:

Raybond said... Reply To This Comment

thanks ambek awards.. =)
x

amirah said... Reply To This Comment

hohoo...t aku amik..tq2

mohd sasuke said... Reply To This Comment

trimas ye kasik award..caer dah pnah dpat award ni...ape2 pon caer trimas sgt2 cos kasik kat caer...=)

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

raybond : ure welcome :)

mira : same2 :)

caer : owh.ok2.xpe :)

Related Posts with Thumbnails