Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Friday, July 2, 2010

Luna Maya VS Cut Tari VS Bunga Citra Lestari


hari tu kecoh kat negara jiran kes video lucah Ariel Peterpan dengan Luna Maya.
lepas tu Ariel dengan Cut Tari pulak.

sekarang, giliran Bunga Citra Lestari pulak!




Bunga tu dah la isteri artis Malaysia.
uishhh. malu! malu!


tapi
video Ariel & Bunga ni special sikit.
edisi VCD. 400,000 rupiah sekeping!
bersamaan RM144!
perghhhhh
gile mantap ah.

Ariel & Bunga

tapi polis belum sahkan hal ni.
still dalam siasatan.
entah la betul ke tak.


hari tu baca berita,
ulamak kat Indonesia tuntut Ariel direjam. ikut hukum hudud.
uishhh...serammm~ T__T



notamerahjambu : lepas ni video Ariel dengan sape pulak?


10 comments:

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said... Reply To This Comment

ermm..kalau cite tu betul..mesti ashraf ngan family ta tau na simpan muka mana kan..cian dowang tekena tempias..~_~

julianusginting said... Reply To This Comment

jadi pergunjingan yg hebat neh..berita selebritis

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

kelly : btol3. kecoh kt Malaysia plak ar nnt. aiyaa~

julia : ye, mmg hebat!

Derus said... Reply To This Comment

ish..kalau ada heboh lah ek..mcm mana dgn ashraf..

mohd wakiyuddin rosnan said... Reply To This Comment

hurm... budaya yg ni jd mcm dh biasa dlm msyrkt islam... teruknya...

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

derus : tu la psl. sian fmly ashraf~

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

waki : Islam skrg dah mkin trok~ T_T

Adam Haiqal said... Reply To This Comment

ashraf amek sisa2 je.
sesuai lah.
bodo tak reti nak periksa asal usul.

mana yang cantikk je rembat!

dlu adam minat dgn karakter ashraf lebih2 lg dalam Gol dan gincu(*xsilap),but then bila tahu dia kawen gn org indon,lgsung xsuka:)

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

emm. btol!
sllunye lelaki mmg suke pndang rupa je..kn? heh~

i pon mnat gak ashraf dulu. encem.tp dulu la~
hahaha

ayuni.eleena.M.T.azar. said... Reply To This Comment

perghh bunga2.. buat malu asraf.. eleh ketara sgt asraf tu pun ntah ape2..

Related Posts with Thumbnails