Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Saturday, July 3, 2010

Mengandung dulu baru kahwin. Aci tak?



macam ni boleh?
haha..no..no..
kite orang Islam, tak boleh macam ni.


haa
sape da tengok The Back-up Plan?


kalau belum, pegi tengok cepattttt!
make sure umur 18++ ye..hehehe~



i suke movie ni sebab i dapat belajar cara hidup ibu mengandung.
penting tu untuk baby2 i nanti!
hihihi~ T_T


kalau korang tengok, cara lahirkan baby dalam air tu scary gileee
takut i!!!





mamat ni romantik gileeee dalam movie ni.
suke sangatttt
tergoda i~ T__T


tergoda huh?



sweet!

'
ololor..comelnye~ (^_^)

dapat twins. i nak jugakkk!!



The Back Up Plan


i sangat tak suke anjing Zoe ni!!!!
tatau la kenapa.
siyes i hate this dog.
grrrrr


Download The back-up plan Wallpaper Wallpaper




actually

cite ni tentang Zoe yang dah pregnant, baru terjumpa Mr Right nye.
they fall in love.
sweet love okkk
tapi,
ada ke lelaki yang nak terima girl yang dah mengandung anak orang lain?? =.="


kalau nak tau, pegi la ke pawagam yang terdekat sekarang!!!!



banyak jugak pengajaran yang boleh diambil dari movie ni :)


notamerahjambu : i kasi 2 bintang setengah! (^_^)



23 comments:

tweety suwitt said... Reply To This Comment

I nak tengok!!!!

tapi xda org nak teman..
segan la nak pi sorang2..huhuuu...

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

ala. ajak la buah hati~ :)

suka_haha said... Reply To This Comment

dtg2 cari shoutmix tp x jmpe lak hehehe...

Raybond said... Reply To This Comment

suka gambar orang pakai baju hitam tudung n seluar putih.. =)

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

haha : dah buang shoutmix. =p

ray : baju i tu blue black actually..hehehe :D

Adam Haiqal said... Reply To This Comment

mcm kes beromen dan mengandungkan ank org lain and laki tu jadi pak sanggup.
hahahaha

thnx ye komen blog adam..

bplayer ntok anda:)

RazFiRa said... Reply To This Comment

sketnye bintang

mcm x best je

hehe

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

adam:
uish
tp girl tu x romen ah.
huhuhu

thanks gak komen kt cni~ :)

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

razfira :
xde la x best.
ok2 je..hehehe :D

mr.curly said... Reply To This Comment

hai baby...kt ne abg nk tglkan jejak ni???..puas lak abg cari...hehe

Chybee said... Reply To This Comment

pic last tu cute! hehe

NOOR FATIN said... Reply To This Comment

bestnyaaa!!
tp slalu dlm filem bleh la..hik3

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

curly : komen la utk tgglkan jejak :)

chybee : maceh~ u pon cute! :)

fatin : tu la psl. nk romantik2 kne kawen la..ngeeeeee

Fakhrur Razi said... Reply To This Comment

hohooh cmbest jer
igtkan cter pasai nk break2 jer
huahuahua

ps:cter best kau ksik 2 star je ke?
hahaha

tiefazatie said... Reply To This Comment

cam best ja nie..nk tgk gak la nt..=p

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

razi : best la jugak. tp xdela best gileeee. haahaa

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

tiefa : jgn lupe tgk ye~ ;)

saya_arief said... Reply To This Comment

cam bez je..

snowy said... Reply To This Comment

kena jaga anak..susah nak p dating kat pawagam sekrang..hu hu..sedih

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

arief : best ar. g tgk dgn awek k? :)

snowy : ololor..ciannye die..xpe2..dwnload je..tgk dgn anak2..hehehe

ainihussin said... Reply To This Comment

my comment:quite ok..hee~~ :)

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

da tgk eh? hehehe :)

Derus said... Reply To This Comment

ish..mmg tak boleh la..hehe..jgn jadi mcm omputih..cnth owen anak dah 5 org..tp status msh teman wanita..:)

Related Posts with Thumbnails