Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Sunday, April 1, 2012

♥ 22nd Birthday Present ♥





Salam semuaaaaa !


This entry related to the previous entry. That BASI entry. Hekhek :P

Actually entri ni ditulis sebab ada request from readers. They said i always updated about my birthday cake. Why not i show them the present i got? :P

Actually, i quite embarrass to show off, tapi untuk memuaskan hati anda, I update jugak la keh? Hihi


Tapi I taknak cerita pasal semua present, I nak cerita 1 je. Yang 1 tu mestilah yang paling special kan? And of course it’s from HIM ! ngehehe :D




So, this year present was……

.

.

.

.

.

.

.


QUARTZ WATCH

**kotak pun dah pink. Ngehhh**



Actually I yang nak sangat this watch. Tak sangka si dia belikan untuk I ! yeyyyyy !!


Kenapa I nak sangat jam ni?


Cuba korang tengok ni :

Cantik takkkkkk?? Cantik takkkkkk??


Yang best nye, jam ni kite boleh suka-suka tukar tali & frame bulat tepi muka jam tuh ikut warna baju yang kite gayakan !


Wahhhh! Sangat sesuai la dengan I sebab I selalunya mesti akan match baju & accessories. Kalau tak match, taknak pakai. Heheh *mengada*



Tali jam tu die bekalkan 6 colours. Purple, white, blue, black, pink and green.


Round clips tu pulak ade 11 different colours.


Best sangatttt !!


Sebelum ni I ada banyak jam. Semuanya semata-mata nak match denganbaju.


Jenuhhhhhh beli jam ! Tapiiiiii..sekarang tidak lagiiiii. Yeyyyy !!!





First time I tengok jam ni pun dah jatuh hati. First, kotak pink.

Second, jam yang siap dipasang tu pun pink.

I bila dah nampak pink-pink ni, memang berpinarrrrr mateeee !

Kang kalau tak beli, memang mengigau la tiap-tiap malam. Hahaha !

Mase mula-mula tengok jam ni dulu, I memang tak mampu nak beli. Kebetulan pulak masa tu dah dekat birthday i.

Ape lagiiii, saje arrr buat-buat tunjuk kat si dia. HAHAHA !

Nasib baik la si dia belikan!! Kalau tak, mau nye meroyan I takdapat mende neh. kehkehkeh ! :P



Thanks ya sayang belikan jam idaman i. U are so sweet lah !


Nak cubit sikit bolehhhh? Hikhik






see u later in next entry.

daaaaaaaaaaa~!!!!





11 comments:

Bulan Syurga Firdausi said... Reply To This Comment

amboi3 heee cantik :)

RazFiRa said... Reply To This Comment

wowww bestnye.. hepi besday :)

PADLE said... Reply To This Comment

wah!!sangat beruntung!

hepi belated bday,btw ^^\

Sofia MNasir said... Reply To This Comment
This comment has been removed by the author.
Sofia MNasir said... Reply To This Comment

haaa kite tengah cari jam ceni. mane nak dapat ea? hukhuk. btw happy belated birthday! :D

azie_azimah said... Reply To This Comment

nice blog.. follow mine too
azie-ceritagadiskampung.blogspot.com

ASaDa RyutaRo said... Reply To This Comment

pehh... siyes jam tu best! leh tukar banyak2 kaler. so boleh jadi baru banyak2 kali. :P

happy belated birthday.. semoga bahagia selalu, diberkati selalu. selamat panjang umur.. (^^,)

m!3yr4h_LolLy said... Reply To This Comment

wah ! comel la. untunglah kan dapat present yg memang kita nk. ;)

Aalia Shahira said... Reply To This Comment

bestnyer dapat hadiah jam . tu tandanya dia ingat awak setiap saat :D

░♥si lampu neon♥░ said... Reply To This Comment

woww menarik laa :)

Jelita dan Awet Muda said... Reply To This Comment

Syoklah boleh tukar tali, ikut suka bila nak pakai warna apa pun

Related Posts with Thumbnails