Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Sunday, March 4, 2012

♥ My 22nd birthday ♥

Salam semuaaaaaa ! :)


Wah wah wahhhh, berkarat sudaa blog ni. Ngehehe :D

Maklum lah, owner nye terlampau busy sampai tak sempat nak update. Lagipun kat rumah ni takde internet, terpaksa la curi-curi guna wifi jiran je :(

So after this akan banyak laa entry-entry yang basi. Sob sob :’(


Actually my birthday on 5th February 2012.

Haaaaa kau! basiiii + bacin daaaaaa. Sebulan dah. Hahaha :P

Tapi takpe la kan, better late than never. Ecece cover line :D


Actually on my birthday tu, tak terfikir pun nak celebrate sebab that day kalut-kalut nak pergi wedding my beloved roomate, Sha Marimar. Jauh jugak laa nak pergi rumah dia. I kat Balik Pulau, rumah die kat seberang sana, Kubang Semang. Sejam jugak laa. Huhu

Dah siap-siap pagi tu nak pergi kenduri, tetiba si dia datang dengan cakeeeeee ! weeeeee~~

I pun ape lagi, senyummmm lebar sampai ke telingaa la kannn..ngehhhh :D



birthday girl :)


As usual, my cake mesti PINK. Si dia dah faham sangat daa. Hehe. Tapi this time ada tambahan gambar Angry Birdddd laaaaaa! My favourite, angry bird merah. Heee. Ny0meyyyy nyaaaaaa (^_^)




Suke sangattttt cake tu. Mekaceh taw sayang. U ni bucuk lah ! hekhekhek :P



him


Tapi i tak makan cake tu lagi. Kitorang pergi kenduri dulu, sebab da lewat.

Sepanjang perjalanan pergi dan balik, and mase kat kenduri tu, i asyik tanya kat si dia,

“ eh takpa ka biar cake tu lama-lama? Tak cair ka?”


Kejap-kejap i cakap pulak,

“ Eeee. Risau la nanti jadi apa-apa kat cake tu..”


Penat daaa my sayang cuba tenangkan i. Fuhhhhh, risau sungguh. Hehe. Sorry la bucuk, i excited nak mamam cake u bagi. Teheeee :D



meh potong cakeeee. hehe :D


part ni mesti la i punyeee ;)


Balik-balik tu terussssss kitorang celebrate. Kebetulan pulak semua dah ada kat rumah time tu. Kakak & anak-anak dah ade, cuma abang & family je tak datang. Huhu. Potong cake & makan-makan. Yeyyyy ! (^^,)


my sister & my niece ;)


Makcu & Ika ;)




a part of the cake. hehe


part ni yang paling sayang nak ngappp ! edible image angry bird tu comeeyyy :'(


Thanks to my mum sebab masak-masak & buat air.

Thanks to my sayang sebab belikan cake.

Love u all so muchhhhh !! ♥♥

11 comments:

RazFiRa said... Reply To This Comment

happy birthday dear! belated! hehe

Jejaka Hitam Manis said... Reply To This Comment

ngehehe...

watever 4 u syg~~ (^_^)

asalkan kamu epi.. saya pun epi hihik..

x sabau nk cpt keja nk himpun duit cpt2 nk wen dgn kamu hihik XD

sea_lavender said... Reply To This Comment

selamat hari lahir.. walaupun da lwat.. moga d pnjgkn usia dan dperluaskan rezeki oleh-Nya.. srta sentiasa drahmati Allah..

NoRfArAhiN said... Reply To This Comment

hepi belated brthday ea! ;)

Bulan Syurga Firdausi said... Reply To This Comment

hepi belated bezday e :) haa da 22 thn e..ooo ad jgk ambk pict dgn si die huhuhu

Mie said... Reply To This Comment

TQ singgah blog saya....

Hepi besday... Allah selamatkan kamu...

m!3yr4h_LolLy said... Reply To This Comment

wah wah ! untunglah. heee. hepy belated besday dear ;)

shameel Iskandar said... Reply To This Comment

slmt hari lahir walaupun lewat. hehehe

cikwahidaidris said... Reply To This Comment

happy belated birthday yaa :)

Anati Soki said... Reply To This Comment

looh!!! happy belated birthday dear!! anat dah terlambat wish sgt dah. :)

:: Mrs.SyahNia :: said... Reply To This Comment

hepy besday dear
lama tak mai cini ;))

dah btmbah umo kamu ^__^

Related Posts with Thumbnails