Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Sunday, September 18, 2011

I am a meow-sitter! ♥


Salam semua!


Wahhhh. Lama gile i tak update blog kan? Muehehe. Kat rumah ni susah la, internet tak 24 hours macam kat universiti :(

Buat masa ni i kat rumah jadi meow-sitter je. Hihi

Meh i kenalkan meow-meow i yang musyukkk neh. Musyuk tapi sh0mel tawww



Ini Mama Omey. Dulu kecik-kecik c0mel gebuuuu je, tapi bila dah tua selekeh pulak. Sedih tengok dia, bulu die gugur. Ade part kat badan die dah nampak kulit daaa :”(

Favourite food : Frieskies. nasi gaul ikan tak dilayan. haha. mengado~



Ini abang sulung, Moni. Eh, nama macam perempuan kan? Hehe. Ilham dari iklan ker0p0k m0ni.

" Rase yang menawan, keropok m0ni! untuk keluarga dan juga kawan, keropok moni! "

nyanyi ikut t0ne lagu keropok moni ye kawan-kawan. Hahahaha :P

Moni paling gem0k. Bagi makan ape pun die telan. Grrrr. Haha :D



Align Center

Abang nombor dua, Monu. Monu & Moni paling aktif, menangkap sangat2! Sampai kite nak jalan pun susah, mesti die akan tangkap and gigit2 kaki kite. Grrrrr

tapi Monu ni manje. i sukeeeeee



Abang yang ketiga, Mone. Ni jantan lembik, kurussss je. Selalu sakit mata & cirit-birit. Bagi makan ubat pun kejap je baik, lepas tu sakit balik :”(

Mone sama colour dengan Mama Omey, oren :)

Mone ni meow kampung. Frieskies tak layan. makan nasi gaul ikan je. hehe



The last one, adik perempuan Mona. Walaupun Mona ni hitam, tapi muke die c0mel sangat! Gerammmmm~ (^^,)

Tapi lately Mona selalu sakit. Dah lama dia selsema & bersin2. Hidung die sentiasa tersumbat dengan hingus. Kadang-kadang tu dia sampai hilang selera makan. Kurusssss je dia sekarang. Nak buat macam mana eh? Sedih tawww


Diorang 5 ekor ni la kesayangan i sekarang. Penghibur hati i. Sayangggg sangattt kat diorang, walaupun hari2 i jadi pecacai angkat najis diorang. Haha :P



muka manja m0ni musyuk :P


manja sangattttt! tidur atas paha i ;)



Abang Monu & Mone :)



this is the owner. ramai orang cakap muke i macam meow. kena badi kot. hikhik :P


ok lah, nak pergi tidurkan meow meow i. gudnyteeeeee~!




14 comments:

SheyPull said... Reply To This Comment

Wah...comelnye kucing dia...same mcm dia...:P



JOM singgah blog saya nak... Suka Duka di hari jadiku...

Si Manis Butterfly said... Reply To This Comment

comel nye kucing awk...
tp rasenye tuan nye lagi comel....

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said... Reply To This Comment

sheypull : hikhik. meow lagi comel lah! ;)

si manis : ngeeeeee~
mana ade lah. meow sy je yang comel. hihi

nurul_diya m. nor al-haj said... Reply To This Comment

comelnya kucing...\(^_^)/

fairus said... Reply To This Comment

COMELNYA KUCING.. TUANNYA PON COMEL JUGAK.. :)

riva'i said... Reply To This Comment

hahhhhaaa.
cantik banget.

moni maksudnya...:p

SheyPull said... Reply To This Comment

budak sekolah memmang mcm nie..:P



JOM singgah blog saya nak... Ko hengat aku boleh bagi cuti ke?

Azuan said... Reply To This Comment

bnyak kucing tu...

ain dzaya said... Reply To This Comment

alolo..tomeyynyeee...geram je tgok....

Ain Zulaikha said... Reply To This Comment

cute je semuanya, awak pun cute jgk :) hehehhe

ibnuismaini said... Reply To This Comment

jgn dudukkan meow2 tu pulak ye. hee~ (meow-sitter)

♥ MRS ZACKS ♥ said... Reply To This Comment

hehe aah mcm meow. comel sangat :))

Zayani said... Reply To This Comment

mona tu comel la :)

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said... Reply To This Comment

hehehe~
diorang semua memanggggg comel :)
tapi diorg cuma meow kampung biase je.
mungkin sebab mama die kecik2 pun comel kottt. hehe :D

Related Posts with Thumbnails