Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Thursday, November 24, 2011

cicakman in action!



salam
apa khabar readers semua??


fuhhhh! berbulan-bulan dah blog ni bersawang. busy sangat kerja sampai takde masa nak online :(

actually dah berpuluh-puluh entry i nak buat, tapi semua tertangguh.
so lepas ni kalau ada entry yang basi-basi tu harap maaf lah ye. hehe :P


entry pendek ni i nak tunjuk kenakalan anak-anak i. especially anak moni bucuk i ni. hikhik


panjat tingkap bila kelaparan!!


sebab i biasa tutup pintu kalau taknak diorang masuk dalam rumah buat kacau. so bila dah pintu tutup, mula la diorang panjat tingkap!
sehari nak makan 6-7 kali! itu baru kira makan nasi, belum kira frieskies lagi. tauke balak pun boleh bankrap macam niiiiii! haiyaaaaa



bila dah panjat tu, mula la buat muka comel, mengeow mintak simpati.
eeeeee geram, geget baru taw! (^^,)




pandai panjat tak reti turun sendiri!

kalau i takde, memang alamatnye diorang akan jatuh tergolek la ke lantai.
my parents akan buat bodoh je kalau diorang panjat. i je yang tak sampai hati tengok diorang buat muka simpati comel-comel neh. ngeeee gerammmm!



see? boleh lagi posing comel kat atas tu kan?
eeeeee memang kena gomol la jawabnyeeeee!! hikhik


anyway, ni gambar bulan lepas. sekarang ni meow-meow i dah gem0kkkkk gem0kkkk. sebab hari hari i kasi makan ayammmm. hehe.
lagi gemok lagi bestttt gomol diorang. meeooowwww!!!


see u in next entry! daaaaa

12 comments:

riva'i said... Reply To This Comment

yang penting update dah.

lucu banget kucingnya..

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said... Reply To This Comment

hehehe.
jenuh cari masa nak update :D

LAici KAng Ais said... Reply To This Comment

tumpang lalu...

comel lah kucing tuh :)

Bulan Syurga Firdaus said... Reply To This Comment

uit comei nye kucg tu kt tgkap hehe

YOUsoF said... Reply To This Comment

Normal la tu.. Jangan tinggal terus sudah, kang merajuk pulak follower.. ;D


Comel dan bergaya la si Moni tu!! ;D

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said... Reply To This Comment

laici :
moni paling comel antara semua meow saya! ^^

bulan syurga :
hihihi. diorang memang pandai buat muka comel :P

yousuf :
hehe. tu la, rasa macam dah takde org nak follow da skrg :(

Anati Soki said... Reply To This Comment

alolololololo... comelnyaaaa

m!3yr4h_LolLy said... Reply To This Comment

wah ! untung kucing bila dapat tuan macam nie. bagi kucing makan ayam. tak tahan betol. keh keh

Alongxp.com said... Reply To This Comment

kucing kat umah saya ni dulu mmg masuk ikut tingkap,smp ada cermin yg pecah dibuatnye... tp kucing tu dah xde... dah gone...

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said... Reply To This Comment

@Anati Soki : comel sangattttt kan? ^^

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said... Reply To This Comment

@m!3yr4h_LolLy : HAHA. bukan ayam biase, ayam KFC tauuuuu. hehehe :D

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said... Reply To This Comment

@Alongxp.com : aiyooooo. ganasnye sampai pecah cermin! ishh3~

Related Posts with Thumbnails