Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Monday, May 9, 2011

♥ Happy Mother's Day 2011 ♥



salam semua~



lamanya tak ber-blog. rinduu rinduuuuuuu. T__T

eh korang, i sekarang dah jadi pekerja office tau. kerja ikut office hour, 8am to 5pm.
wahhhh, i already a big big girl right now! haha.
**actually i tak suke! rasa macam dah tua, even baru praktikal je =.="


back to the topic, HAPPY MOTHER'S DAY TO ALL LOVELY MOM IN THE WORLD! ♥

especially to my only one, Hasnah binti Seman. i love u so much. muah muah!


this year, dapat jugak kitorang satu family gather untuk celebrate Mother's Day. sambut kecil-kecilan kat rumah je. tapi bila semua berkumpul, rasa happy sangat! hopefully my mummy pun happy! :)


petang tu i pergi beli kek untuk mak. ingat nak beli kek oren favourite mak, tapi cake yang ready made semua dalamnye coklat. sob sob :(
so, i just beli cake simple je. tak suke tauuuuu! :(





TADAAAAAAA!!!

ini cake nye.


tulisan pun tak cantik. eeeeeee :(
saje beli cake warne oren favourite mak. mak dah happy ingat cake perisa oren favourite die.
i'm so sorry mummy :(



ok, meh potong cake!


eh, apsal budak pink ni pulak??!


silap silap, ni kan hari ibu.
so ibu la yang potong cake. teheeeee :D


mak happy :) ♥♥



budak pink ni nak jugak menyibuk bergambar dengan cake oren tuh. hihihi :P



dah, mak duduk tepi. meh adik yang potongkan. heeeeee :D



letak dalam piring.



mak, nganga luas luas! aaaaaaaaaaaaaa~~~

*mak tengah malu malu meow tuh. hihihi*




♥ saya sayang mak saya ♥



kakak & mak



we are FAMILY! :)

Hasmiza, Hasnah, Haziela, Hezrizal

ayah : Hamid.

♥ FAMILY H ♥


kenapa ayah takde dalam gambar?

"ayah takmau ambik gambaq. dah tua-tua ni muka hodoh. tak elok. segan la"


spoil tauuuuu ayah ni. takde kenangan la nanti. wuwuwu :(




mak bersama anak perempuan & cucu perempuan


nampak tak yang kanan sekali tu?
she's my niece. Shafika Haiza.
veryyyyyyy tembammmm kan? hahahaha. lagi besar dari maksu. baru darjah satu tu tau! huhuk
yang kiri tu adiknye, Shamimi Alia. tadika. pun bakal ikut jejak langkah kakaknye yang dah kembang semangkuk tuh! HAHAHA.


hmm. semakin tahun, i semakin risau la.
mak semakin berumur. i sayang mak. taknak kehilangan dia. wuaaaa. sedih bila fikir T_T
dah la sekarang ni i selalu je homesick. benci tauuuu~
dah memang dasar anak b0ngsu, apa boleh buat kan?
tipu lah kalau anak bongsu tak manje! grrrrr



psstttt..psssttt..!
i yang paling banyak telan cake malam tuuuuu! mengalahkan orang yang dirai. HAHA
ye, saye hantu cake. aummmmm!!




7 comments:

HonEyBuNNy said... Reply To This Comment

selamat hari ibu....;-)

happy family...;_)

aisya said... Reply To This Comment

best nye boleh smbut dgn mak.. huhu.. nak balik..

(kali ni xde bnde tersembunyi yg kaler oren tu ye)

fatien ! said... Reply To This Comment

manisnye. selmt hari ibu juga diucapkan :)

Dye Kronniesar said... Reply To This Comment

tembamnyer anak sedaraaaaa...hehehehe.....

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said... Reply To This Comment

honey : yup. happy family :)
walaupun family kecik je..hehehe ;D

aisya : huhuhu. balik la after LI nanti. cutii panjanggggggg dah. hehehe :D
(aah. letak die luar rumah, tak kasi masuk! :P )

fatien : thanks ya dear..u too :)


dye : sangattttttttt!! hahahah :D

HaNa HoNeY said... Reply To This Comment

amboi..untung ibu eh..hana xsempt pown nak sambut mother's day kat umah....final punya pasai aiihh..xpa..fther's day ader lagi
^_^

Emma Pinkcess Diva said... Reply To This Comment

name mak kte sme larh =]

Related Posts with Thumbnails