Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Saturday, October 2, 2010

bahaya bowling!!!





sape sini suke main boling?

angkat tangan cepattttt!!!




wah wah wah
ramainyeeee!



lepas ni korang2 yang nak pegi main boling tu jangan lupe ajak aku ok?

kemaruk dah ni wehhhhh

lama gileee kot tak main.

confirm2 bila nak main balik ni, aku main dalam longkang je.

hahahaha







see?
ini bukti aku dah lama tak main boling.
last main masa zaman hitam putih.
gambar pun dah kena gigit tikus.






ok ok
back to the topic!!

korang ingat main boling ni takde bahaya nye ke?

nampak je macam simple, just baling2 bola dalam longkang atas lane.



tapiiiiiiii.......








cuba tengok ni :


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


























eeuuuuuuwwwwwwwwwwwww!!!

sakit gileeeeeeee!!!





ni la padah nye kalau main boling, tanpa tanggalkan cincin.

bahaya wehh

bukan main mercun je boleh hilang jari, main boling pun boleh tauuuuuu!!



make sure pakai cincin di jari yang tak main boling ok..!



mungkin sebab bola tu tersangkut pada cincin waktu die baling bola tu,
sebab tu tertarik sampai macam tu sekali!!!






tapi kalau macam aku,
aku selalu pilih bola yang lubang nye besarrrrrr dan sangat longgar.
agak2 aku boleh selamat tak daripada kecelakaan di atas? =.=






ok lah. taknak bebel banyak.

nanti makin membuak2 rasa nak main boling.

grrrrrrr









awak, bile nak ajak kite main boling?





11 comments:

Fadzrul Hisyam said... Reply To This Comment

Kau! Mengapa kau sebarkan?

Aku dah dalam dilema...huhuhu...
Aku cinta bowling...aku sayang bowling...

Tidaaakkkk!!!! Aku dalam dilema!!!!

p/s: nasib bek aku pasang getah kat bola aku. ape2 jadi, getah terlekat pada jari...hehehe

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

kannnn?
aku pun jd cuak je nak main boling pas tau mende neh.
hahahaha
tp dun wory lah.
hati2 la waktu main.
ngeeeeee
ko ade bola sendri xpe ah.
ak yg pakai bola buruk kat lane tu cmne lak? :(

Fadzrul Hisyam said... Reply To This Comment

Ala...mintak la kat 'abang' ko tuh...hehehe...goda2 sket...hehe...

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

die dah bagi sebijik..
hri tu g tanye kedai kot boleh cat semula warna pink..
tp tak boleh..down. tak excited dah nak ada bola sendiri.. :(

INTAN.... ~ said... Reply To This Comment

fuh!!!
ngerinyee....
smpai gitu jadinye..
lps ni nk main bowling kne tanggal baju..eh..cincin..
hihiii

abah_izz said... Reply To This Comment

aduss...ngerila pulak nengoknyer,takleh ambik bola yg ngam2 lepas ni.

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

intan:
ok. dipersilakan tanggal baju..eh..cincin..hakhakhak :P

izz : tau xpe. seram kn? pengajaran, amek la bola yg longgar2..ngeeeeeee

Cute MuM said... Reply To This Comment

huhu...
sape suruh pakai cincin...
lain kali simpan dulu...
kan dah cedera..

tapi xmenggugat cintaku pada Bowling....

sollehahn said... Reply To This Comment

adoiiii...ngeri giler!!!..seb bek ak mmg tak pkai cincin..

SheY PuLL said... Reply To This Comment

AWK....jom main bowling...sy blanje :)
heheh tp dengan syarat...awk kene aklahkan saye dulu..hehehe

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

jommmmm!
rindu main bolingg~ :(

Related Posts with Thumbnails