Text

sesape berminat nak JUAL TOPUP, boleh contact saya ye~ (^_^)

Monday, September 27, 2010

susah nak membuang? sembelit??



salam 18 Syawal semua~




sempena bulan syawal yang mulia ni,
ade sesape yang terkena sembelit tak?

yelah, banyak sangat makan waktu open house kannnnn
and lagi 1 dosa sebab gi open house tak ajak aku! hikhik ;p


haaa
ni ade tips sikit untuk sesape yang belum buang lagi ape yang die makan dari raya pertama hari tu.

eeeeeeee bucuk lah korang ni!
hahaha




yang sembelit pun boleh cuba jugak. mane tau kot2 berkesan kannn..hehe




nah, cuba ni :

.


.

.

.

.

.

.

.

.

.

MILO OLIGOFRUCTOSE



milo boleh lawaskan pencernaan??


serius weiiiiii tak tipu tau!



mula2 aku beli milo ni sebab ni je :


free 3 sticks!!!




tapi tak sangka, sebab aku tamak nak free 3 sticks,
aku dapat penyelesaian untuk masalah yang aku hadapi sejak sekian lama!

happy nyaaaa!!!






serabut diet membantu penghadaman



mula2 dulu macam tak percaya jugak dengan apa yang aku rasa,
tapi bila dah lama experiment kat diri sendiri,
terbukti benar!!!




memang direka khas untuk sesape yang saluran nye tersumbat. hahahaha


sape2 yang bermasalah untuk membuang tu boleh la cube ye.
kalau dah ok nanti, jangan lupa balas jasa aku sebab tolong korang.

cara balas jasa : supply bekalan milo oligofructose untuk aku sepanjang hayat!





minum Milo anda jadi sihat dan kuat!!



p/s : i ade gaye jadi promoter tak?

i nak hadiah penghargaan dari Milo sebab tolong promote produk die. (^^,)



~sharing is caring~




16 comments:

::HaZiRaH:: said... Reply To This Comment

wah,info bru yg amt brgune!~ hee~

sheera catus said... Reply To This Comment

yeyy..da ade petue baru..g cari r kt kajang kl0 ad free2 nti..xyah da ssh2 menahan nafas utk telan yougurt n susu lg..uhukz..;)

Kucai said... Reply To This Comment

eeeeee..... baby cukkkk...!!!!

sheera catus: pow ja bdk cuk 2 hahah dia dpt 3 free sticks hahah ;p

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

hazirah : haha. boleh cube ye syg~ :D

mizah : tu la pasal. sbb ko ar aku wt entri ni. n sbb ko jgk aku letak muke ko. kasi promote sket. hahaha :D

abg : amboi3. suka suki ja kan.
xpa2. nnt baby amk duit abg p bli milo :D

sheera catus said... Reply To This Comment

kucai: oraitz..bkn stkat 3..nk pow 1 peket tr0s..huhu..:D

ziela: oh terharuuu..sob sob..haha.. seb bek blm bli lg ubat yg ko ckp kt farmasi ukm tu..aduss kne jd m0del lak..malu la aku camni.. blushing2..haha..:p

Cik Yuki said... Reply To This Comment

heee..leh bgtw kt adik r cmni. haha

Cik Yuki said... Reply To This Comment

heee..leh bgtw kt adik r cmni. haha

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

mizah : ko model sembelit..ape kes..kahkahkah!!! :D
tp ubat tu lg sng & jimat masa. telan sebijik, berak abes trus..hehehe

yuki :
haa..gtau die cpat!! hehehe

armouris said... Reply To This Comment

info tentang sembelit di SIHAT SELALU - Sembelit : Kesukaran Membuang Air Besar

sheera catus said... Reply To This Comment

bkn model sembelitlah..model milo.. syeikh muzafar pn slh se0rg m0del milo gak..kre same r ngn ak kn?hoho..:p

sue@p.l.e.i.a.d.e.s said... Reply To This Comment

wah!kagum jap..hehe

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

armouris : thanks dear! nnt i bace k~ :)

mizah : ko model sembelittttttttt!!! aku yg mnjadikan ko model, so i know more than u la kn..hahahhaa

sue : haha. kagum ape tu~ :P

sue@p.l.e.i.a.d.e.s said... Reply To This Comment

kagum ngan milo...hehe

sheera catus said... Reply To This Comment

owh..k0 slp org 2 k0wt..ak da lame da ltk jwtn jd m0del sembelit..skrg xjd m0del da..jd artis lak sbb s0re ak best..ngahaha..XD

Keretapi said... Reply To This Comment

waa serious mujarab?

kena cuba nih. ada gak ah masal 'tu' sikit, heheh. tapi takkanlah nak kena makan ubat pelawas sentiasa kan. sangat tak cool.

minum milo remaja ah sikit kot :D

tapi ingat jangan lak makan serbuk tu je! rasenye walaupun ni untuk mudahkan membuang, kalau makan milo kering camtu takde kesan gak kot.

hm nak try :D

♥cutebabygirl♥ said... Reply To This Comment

mizah : hahaha. sila jgn perasan okk~ :P

keretapi : eh eh. kena bancuh la yunk. jgn la mam serbuk. x sedap. hehehe.
cuba la..insyAllah berkesan!! :D

Related Posts with Thumbnails